hirdetés
hirdetés

Elindult a jubileumi Debrecen-Burgasz járat

2016. június 20-án indult a Robinson Tours Debrecen-Burgasz járatának idei első gépe a folyamatosan bővülő Debrecen Airportról Burgaszba.

hirdetés

Az idén már tizedik éve hagyományosan közlekedő charterlánc júniustól szeptemberig minden hétfőn, kényelmes napközbeni 13:40-es indulással és 1 óra 20 perces menetidővel repül. A járatot idén is a BAC (Bulgarian Air Charter) légitársaság üzemelteti.Jakócs Áron, a Robinson Tours ügyvezető igazgatója és kollégái is jelen voltak az első gép indításánál. A járatot a légi személyzet mellett általában egy Robinsonos kolléga is elkíséri. Természetesen Bulgáriában a Robinson Tours telepített idegenvezetői csapata fogadja az utasokat. Burgasz repülőteréről az iroda transzfert biztosít az utasok számára a déli partszakaszon például Napospart, Neszebár, Szozopol, vagy az északi partszakaszon Aranyhomok, Albena, vagy Szent Konsztantin és Elena népszerű üdülőterületeire, ahol a szállások széles kínálata várja az utasokat az apartmanházaktól az ötcsillagos, családbarát szállodakomplexumokig.

A Debrecen-Burgasz járat népszerűsége láthatóan idén is töretlen, szezon első járatának fedélzetén telt házzal startolt el. A charterlánc töltöttsége a legtöbb dátumon szinte százszázalékos, jobbára már csak augusztus végére, szeptember elejére vannak helyek. A telt házas járatok időpontján utazni kívánóknak az iroda ingyenes parkolást biztosít a szintén hétfőn, Budapestről induló járataihoz. A június 18-i, szombati Budapest-Burgasz járatot is teljesen megtöltötték az utasok.(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk