hirdetés
hirdetés

Elsöpörte a járvány a januári Heimtextil kiállítást

A 2022. január 11-14. közöttre tervezett frankfurti textilseregszemlét a súlyosbodó pandémiás helyzet és az ehhez kapcsolódó intézkedések miatt törölték a kiállítási naptárból.

hirdetés

Mint a rendezvény saját honlapjára kikerült információ alapján azt közölték a szervezők, hogy az elmúlt két hétben Németországban súlyosbodó pandémiás helyzet és a kapcsolódó korlátozások miatt a január második hetében megrendezésre kerülő Heimtextil rendezvényt törölték.

A Messe Frankfurt a szakmával közösen most azt vizsgálja, hogy a Techtextil/Texprocess vásárpárossal párhuzamosan 2022 nyarán vajon megrendezhető-e új rendezvény, és ha igen, akkor milyen formában

Olaf Schmidt
Olaf Schmidt
 

"Sajnos, a világban súlyosabbra forduló járványhelyzet és a jelenlegi német tapasztalatok alapján azt kell, hogy mondjuk, lehetetlen ilyen szituációban felelősen megrendezni a kiállítók és a látogatók számára egy olyan rangos, nemzetközi textil szakkiállítást, mint amilyen a Heimtextil. Így szomorú szívvel azt a döntést hoztuk, hogy elhalasztjuk a rendezvényt egy későbbi időpontra",  mondta Olaf Schmidt, a Textiles & Textile Technologies alelnöke.

(forrás: Facebook)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk