hirdetés
hirdetés

Előfoglalási akció Kanadába!

Fantasztikus árak az Air Transatnál

Az Air Transat 2016. június 2. és október 12. között ismét elindítja közvetlen járatait Kanadába. Budapestről Torontóba közvetlen járattal, míg Montreálba Torontón keresztül átszállással jutnak el az utasok. A légitársaság előfoglalási akciót hirdetett a nyári járataira. Az akciós árú retúr jegyek már 153.000 Ft-tól foglalhatók illetékkel együtt. 

hirdetés

Kanada rengeteg felfedeznivalót tartogat az odalátogató turistáknak: Montreál, a franciás hangulatú romantikus város a nyári fesztiválok sokaságával, Torontó, a nyüzsgő metropolisz felhőkarcolóival, zöld parkjaival, híres múzeumaival, a fantasztikus földalatti városával és a Niagara-vízeséssel, Vancouver, amit egyik oldalról az óceán, míg másik oldalról a fehérsipkás hegycsúcsok határolnak, nem beszélve a lenyűgöző szépségű nemzeti parkokról.10 ok, amiért érdemes az Air Transattal utazni:

1. Közvetlen járat Budapest és Kanada között
2. Személyre szabható fedélzeti szórakoztató rendszer
3. Ergonomikus utastér új formájú ülésekkel és természetes hatású világítással
4. Barátságos, figyelmes és készséges személyzet
5. Ingyenesen feladható csomagok 23 kg-ig
6. Club Osztály nyújtotta előnyök és kényelmi szolgáltatások
7. Fókuszban a család program, mellyel egyszerűvé és streszmentessé válik a kisgyermekekkel történő utazás
8. Versenyképes all inclusive árak
9. Több mint 50 különböző útvonal Európa és Kanada között, lehetőséget biztosítva az átszállásra másik városban
10. Fenntartható turizmus támogatása és előmozdítása

Club Osztály
Club Osztály


Röviden az Air Transatról

Az Air Transat Kanada vezető légitársasága, mely évente több mint 3 millió utast szállít a világ 30 országának közel 60 városába. A légitársaság flottája 21 db szélestörzsű Airbus A330-as és A310-es repülőgépekből áll. A vállalatnál 2000 munkatárs dolgozik.

Az Air Transat része a kanadai Transat utazásszervező cégnek, mely mintegy 50 ország több mint 60 desztinációjába szervez utakat, többek között Kanadába, Euróbába és a Karib-térségbe.

A légitársaság 2015-ben ismételten elnyerte a Szabadidőre szakosodott legjobb légitársaság Észak-Amerikában díjat, melyet az utasok véleménye alapján ítélt oda Skytrax brit légiközlekedési minőségvizsgáló cég.

Az Air Transat légitársaságot Magyarországon az AVIAREPS Kft. képviseli.

Elérhetőség: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk