hirdetés
hirdetés

Fura egy látvány London idei karácsonyfája

Olyan, mintha az egyik fele Norvégiában maradt volna, ahonnét ajándékként érkezett.

hirdetés

Esélyesen pályázhatna a világ legrondább karácsonyfája címre a londoni Trafalgar téren felállított fenyő, amely a hét elején, Norvégiától érkezett ajándékként.

Ez a tradíció 75 évvel ezelőttre, egészen 1947-ig nyúlik vissza, és bár eredetileg a második világháború alatti támogatást köszönték meg így a skandinávok, kezd úgy tűnni, mintha mostanság valahogy inkább megviccelik ezzel az ajándékkal az angolokat. Az idei örökzöld ugyanis méltó utódja lehet a híresen csúf tavalyi fenyőnek, sőt, egyesek szerint még annál is nyeszlettebb szegény.

Forrás: Twitter
Forrás: Twitter
 

Nem is kellett sok, hogy az internet egy emberként kezdjen nevetni szerencsétlen fenyőn, amely rögtön a Twitter és más közösségi oldalak sztárja lett. Volt, aki azt pedzegette, valaki bizonyára felbosszantotta a norvégokat, egyesek azzal viccelődtek, biztos kézipoggyászként adták fel, azért ilyen viseletes, míg más azt írta, csinos a fa, de érdekelné, vajon hol maradt a másik fele. 

(forrás: index.hu / Twitter)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk