hirdetés
hirdetés

Furcsa italakció egy dubaji bárban

A dubaji Cassells Al Barsha Hotelben működő Fusion club eddig is furcsa akciókat hirdetett, de mostani promóciójuk soha sem tapasztalt reakciókat váltott ki.

hirdetés

A vendégeket és az internetezőket is megosztja a dubai Cassells Al Barsha Hotelben működő Fusion club legújabb italakciója. A bár ugyanis „Hízni jó!” – jelszóval annál több kedvezményt ad a nőknek, minél több a súlyuk – írja a brit Metro nyomán a 24.hu.

A bár női vendégei minden egyes kilójuk után egy emirátusi dirham (nagyjából 80 forint) kedvezményt kapnak bármilyen italból, azaz egy 60 kiló súlyú nő 60 dirham (4800 forint) értékben fogyaszthat ingyen a Fusionben.

A bárban az ajtó mellett elhelyeztek egy mérleget, de azok, akik nem szeretnék nyilvánosan lemérni magukat, elég ha felírják a súlyukat egy lapra, és diszkréten odaadják a pultosnak. A klub vezetése azt mondja, senkit sem fognak ellenőrizni, megbíznak a vendégeikben.

A Fusion club ugyan hangsúlyozza, ők csak egy kis vidámságot szeretnének és megkülönböztetni magukat a többi dubai szórakozóhelytől, sokan támadják őket, amiért az elhízást támogatják. Az akció mindenesetre nagyon népszerű, bár eredetileg csak augusztusban lett volna érvényes, a Fusion club december végéig meghosszabbította.

(forrás: 24.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk