hirdetés
hirdetés

Gropius dolgozószobája a virtuális valóságba költözött

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) vásári standján az idei ITB - n központi szerepet játszanak azok a lehetőségek, amelyekkel az úticél Németország digitálisan teljesen új dimenziókban fedezhető fel. Ennek érdekében a DZT a standján egy „Virtual Reality Lounge” részt rendezett be.

hirdetés

Petra Hedorfer, a DZT igazgatótanácsi elnöke így nyilatkozott a témában: „A lounge részünkben a technológiai trendekre építve prezentáljuk turisztikai partnereinknek a különböző digitális alkalmazásokat. Különösen a kis - és középvállalati szektor számára szeretnénk know - how - cserét biztosítani és bemutatni az együttműködési lehetőségeket.”

Virtuális Valóság Alkalmazás „Gropius”

Weimarban az érdeklődők Virtuális Valóság Alkalmazásként fedezhetik fel a Bauhaus alapítója, Walter Gropius legendás dolgozószobáját. Lenyűgöző vizuális élményeket nyújtanak továbbá a 360 - fokos filmek „Beethoven 2020”, valamint a „Németország kerékpárral” témákban, illetve a felvonós utazás Németország fölött. A kevert valóság alkalmazás „Kastélyok, parkok és kertek” pedig a különböző látványosságokat interaktív hologramként prezentálja.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai