hirdetés
hirdetés

Kecskeméti repülőnap: kaotikus állapotok a bejutás során

Mintegy 60 ezer ember látogatott el a kecskeméti nemzetközi repülőnapra és haditechnikai bemutatóra az esemény első, szombati napján, de volt, aki a megváltott jegye ellenére visszafordult, akkora volt a sor a parkolóig.

hirdetés

A nyolc év után ismét megrendezett repülőnapot és haditechnikai bemutatón már reggel 7 órakor, a kapunyitáskor tumultuózus jelenetek jellemezték, adták hírül a bejutásra várók a közösségi oldalaikon.

 A helyszínre igyekvő nézők szerint a rendezvény gyakorlatilag megközelíthetetlen a forgalom rossz irányítása miatt. Többen 4-5 órás várakozásról és araszolásról számoltak be. A parkolóhelyek hamar megteltek, rengetegen nem is tudtak bejutni a rendezvényre. Sokan inkább visszafordultak, köztük olyanok is, akik egyébként már előre megváltották jegyeiket, írta az eseményről a 444.hu tudósítása.

 

Aki a nehézségek ellenére mégis bejutott, azok körében a legnagyobb sikert szombaton a honvédség légi és szárazföldi eszközöket felvonultató látványos dinamikus bemutatói, valamint a Saudi Hawks és a Török Csillagok repülőegyüttesek légi show-ja aratta - emelte ki az MTI tudósítása.

Az autóval érkezők számára több mint 27 ezer parkoló állt rendelkezésre, írták ezzel kapcsolatban a szervezők, és ezeket - mint kiemelték - "érdemes már a reggeli órákban elfoglalni" a vasárnapi nap, hogy ne legyenek a szombatihoz hasonló tömegjelenetek. 
    

(forrás: MTI / 444.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk