hirdetés

Korlátok nélkül

Exkluzív termékbemutatóra hívta partnereit budapesti showroom-jukba, a Jab-villába Európa legnagyobb szállodai és kiskereskedői beszállítója, a Jab Anstoetz KG kelet-európai képviselete május 10-én délután. Ahol a német anyacég két szakmai irányítója, Eike Pörtner (export központi részlegvezető) és Yvonne Timm (fejlesztési vezető) mutatta be interaktív módon a meghívott szakmai közönségnek széles termékpalettájuk legújabb tagjait, amelyeket a szállodai legújabb trendek alapján alakítottak ki.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

A Jab-nál már húsz éve dolgozó Pörtner úr azzal érzékeltette bevezetőjében cégük portfóliójának nagyságát, hogy elárulta, most, a prezentációval egyidőben is mintegy 1millió folyóméternyi, akár azonnal szállítható szőnyeg található központi raktáraikban és közel 5 millió folyóméter egyéb textiláru, ami szintén bármikor értékesíthető.

Balra Eike Pöltner, jobbra a cég kelet-európai igazgatója Bakody Katalin, középen Mészáros Gábor magyarországi üzletkötő - itt éppen a tolmács szerepét is megoldva
Balra Eike Pöltner, jobbra a cég kelet-európai igazgatója Bakody Katalin, középen Mészáros Gábor magyarországi üzletkötő - itt éppen a tolmács szerepét is megoldva
 

Egyéni szabadság

Emellett, tette hozzá, cégük fő erőssége, hogy bármikor egyéni kívánságra is elkészítenek – akár a tervezéstől a kivitelezésig – olyan különleges darabokat (méretre szabott formát, egyéni színvilággal, lehet kézzel gyártva is), amilyet a megrendelő kíván. „Nincs ez esetben semmilyen korlát”, emelte ki a szakértő.

Ráadásul jelenlegi kollekciójuk esetén egyik fő erősségük, hogy azt a trendet követik, miszerint egy textil lehessen egyszerre mind outdoor, mind indoor (külső és belső) térben egyaránt használható.

 

Színpalettájuk minden kollekciójuk esetén széles skálájú – gyakorlatilag kompromisszummentes. Vagyis nem kell megrendelőiknek attól tartaniuk, hogy nem találják meg közösen azt a megoldást, amit a vásárló előre megálmodott.

A klímaváltozással a blackout szerepe felértékelődött

Fontos tényező a mai világban, hallhattuk, mivel a klímaváltozással sokkal szárazabb és csapadékmentesebb időjárás köszöntött be egész Európa területén, mint korábban, ezért az általános felmelegedés maga után hozza azt az igényt, hogy az emberek sokkal több alkalommal keresnek blackout-os megoldást ablakaikra, hiszen az elsötétítéssel a forróság kiszűrése könnyebben kezelhető.

Szállodai megrendelők esetén elsősorban a prémium kategóriáknál ez az új trend, de már alacsonyabb besorolású szálláshelyek esetén is megnőtt e téren az igény, mondta a szakértő.

Ráadásul a Jab előre ment ez esetben is a vásárlói igényeknek, hiszen már rendelkeznek olyan termékekkel portfóliójukban, ahol a funkció és a design nem külön-külön, hanem egy termékben megtalálható. Azaz nem kell a vásárlónak egy mutatós fényáteresztő függönyt, és mögé blackout-ot vásárolnia, mert egy blackout is tudja egyszerre a két funkciót.

A digitális nyomás hatalma

Mivel van egy olyan fejlesztési csapat a cégnél – ennek egyik részlegét Yvonne Timm vezeti -, ahol folyamatosan figyelik a világ szállodai vezető tervezőinek legújabb irányait, és e vonal alapján tervezik meg saját kollekcióik legújabb tagjait, ezért kínálatuk Európában a legszélesebb körű és mindig prémium minőségű. Köszönhetően annak is, hogy alapvetően digitális nyomástechnológiával dolgoznak a Jab-nál, ahol a határ a csillagos ég: vagyis minden termékük gyorsan, költséghatékonyan és magas minőségben valósul meg.

A mostani trendeknek megfelelően szőnyegeket és más textileket gyapjúból, viszkózból, poliamidból, selyemből készítenek, és a professzionális technológiának köszönhetően a jelenleg nagyon divatos színátmenetek is gond nélkül megvalósíthatók, valamint szintén a legújabb trendeknek megfelelően olyan nyírástechnikát is tudnak alkalmazni, hallottuk a szakértőtől, amellyel elérik, hogy háromdimenziós hatású legyen az elkészült termék.

x x x

Az interaktív előadásmódnak köszönhetően, miközben ömlöttek az információk, eközben a meghívottak körében kézről kézre jártak azok a termékminták, amelyekről éppen szó volt az előadás során, illetve bárki bármit kérdezhetett az előadóktól, ami izgatta a fantáziáját.

A délutáni program egy bőséges és a mai trendeknek szintén megfelelve, kizárólag egészséges alapanyagokból készült uzsonnával zárult, amelynek elfogyasztása alatt folytatódtak a szakmai kötetlen beszélgetések, miközben itt-ott pezsgőspalack dugójának pukkanása is hallatszott. Hiszen a Jab-nak annyira széles a skálája, és figyeli megrendelői igényeit, hogy immár idehaza saját pezsgővel is rendelkezik, amely arra szolgál, hogy még jobb hangulatban teljen partnereiknek a velük való találkozás.

 

Vágó Ágnes, főszerkesztő
a szerző cikkei

(forrás: Turizmus Online, Képek forrása: Facebook / Jab Anstoetz)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk