Helyszínt vált az őszi 360 Design Budapest programsorozat

Helyszínt vált az őszi 360 Design Budapest programsorozat 

Nem akárhol rendezik idén október 17-22. között azt a rendezvénysorozatot, amely most először a formatervezők mellett, az ipar– és képzőművészek alkotásait is bemutatja.
Korlátok nélkül

Korlátok nélkül 

Exkluzív termékbemutatóra hívta partnereit budapesti showroom-jukba, a Jab-villába Európa legnagyobb szállodai és kiskereskedői beszállítója, a Jab Anstoetz KG kelet-európai képviselete május 10-én délután. Ahol a német anyacég két szakmai irányítója, Eike Pörtner (export központi részlegvezető) és Yvonne Timm (fejlesztési vezető) mutatta be interaktív módon a meghívott szakmai közönségnek széles termékpalettájuk legújabb tagjait, amelyeket a szállodai legújabb trendek alapján alakítottak ki.
Dzsungel a város közepén

Dzsungel a város közepén 

Egyik legújabb, mindössze néhány hete befejezett munkájuk helyszínére hívta év eleji koccintásra a velük dolgozó hazai belsőépítészeket a JAB Anstoetz magyarországi képviselete, Bakody Katalin vezetésével. Az ötcsillagos, nemrégiben átadott pesti Verno House-ba, amit szakértő szemmel végignézhettek a meghívottak, majd az Európában piacvezetőnek számító textilcsoport magyarországi csapatának 2022-ben elkészült, kiemelt referenciáit ismerhették meg egy rövid prezentáció keretében.
Ismeri Dél-Tirolt?

Ismeri Dél-Tirolt? 

Arról az oldaláról biztos nem, ahogy most Bakody Katalinnal, a Jab Anstoetz KG Kelet-európai igazgatójával közösen mutatjuk be, aki rövid időn belül többet járt arrafelé, mint amire valaha álmában is gondolt volna. (x)    
Séta egy elegáns kertben vagy parkban a Carlucci-val?

Séta egy elegáns kertben vagy parkban a Carlucci-val? 

Mintha egy óriási parkba, kertbe kerültünk volna - úgy érezzük magunkat a Carlucci cég legújabb kollekciójának bemutatóján. Az eredetileg holland alapítású cég tulajdonosa a német anyavállalattal rendelkező, az európai szállodaipar területén piacvezető textilcég, a JAB, amely meghívta magyarországi szakmai partnereit a budai JAB-Villába, hogy az európai bemutatókkal egyidőben idehaza is megismerhessék e páratlanul szép, izgalmas megjelenésű, a természet ihlette új kollekciót.
Kozmikus tér, inspiráció gazdagság, evolúció és harmónia

Kozmikus tér, inspiráció gazdagság, evolúció és harmónia 

Kathrin és Mark Patel brémai textil-tervezőpárost kérték fel a JAB vadonatúj termékcsaládjának, a lakossági és közületi, így szállodák, éttermek ablakaira, nagy üvegfelületeire felkerülhető, és a nyári nagy melegben igencsak nagy szolgálatot tevő sávrolók tervezésére. 
Tavaszra, nyárra textiltrendek a Jab-tól

Tavaszra, nyárra textiltrendek a Jab-tól 

Van, hogy a természet beköltözik a négy fal közé, kávézós nyugodt perceket idéz a színvilág, miközben játékosak, kontrasztosak a formák és akár részletgazdag extravagancia is jellemezheti a körülöttünk lévő textileket.  
Izgalmas terek, harmonikus megoldások

Izgalmas terek, harmonikus megoldások 

Jó ideig állt elhagyatottan egy különös formájú, félbehagyott betonépület Esztergom közepén. Ebből alakítottak ki alig egy év leforgása alatt egy négycsillag superior kategóriájú elegáns városi hotelt, ahol a belsőépítészeti munkákat a Kroki Stúdióra bízták, a ház vendégszobáiba és különlegesen tágas közösségi tereibe pedig elegáns JAB textilek kerültek. (x)
Alice Csodaországa

Alice Csodaországa 

Ha egy szálloda épületének saját története van, az mindig izgalmasan vonzó a vendég számára. Márpedig a pesti Andrássy úton található Alice Hotel múltja igazán titokzatosan mesés, derült ki azon a szakmai bejáráson, amelyet a JAB Csoport Magyarországi Képviselete Bakody Katalin vezetésével szervezett november 5-én, belsőépítész és tervező partnereik számára, és amelynek során a ház fiatal enteriőr tervezője, Gyűrűsi Lilla kísérte végig kollégáit a hotel belső terein.  
Anyagok, színek, formák, stílusok találkozása

Anyagok, színek, formák, stílusok találkozása 

A JAB bemutatta legújabb, az őszi és téli idényre készített kollekcióit.

Rangos díjjal köszönti az új évet a JAB 

Magyarország legnagyobb HoReCa textilbeszállítójának anyacégének, a németországi JAB Anstoetz Groupnak ítélték oda 2021-ben a német fenntarthatósági tervezési díjat, az OceanSave Award-ot.

Tschüss 2020! 

Bakody Katalinnal, a Jab Josef Anstoetz Magyarországi Képviseletének vezetőjével végigvettük, csapatával milyen munkákban vettek részt 2020-ban. 

Ez az év más, mint a többi 

Azonban varázslatosan szép idei Jab-anyagok debütálásában, hazai tervezők munkái során folyamatos felhasználásukban, és ehhez kapcsolódóan megrendelésekben idén sem volt hiány.

Frissítve - Divatot diktál a JAB 

A szállodák, éttermek területén sok helyütt leállt az élet a Covid tavaszi első hulláma alatt, azonban voltak, akik építkezésre, felújításra fordították a felszabaduló időt, teret és lehetőségeket. Így nem sok pihenésre adva lehetőséget a német anyacéggel rendelkező, hazánkban több éve jelen lévő, és a textilbeszállítások területén piacvezetőnek számító JAB Anstoetz magyarországi csoportjának.

Utazás a jövőbe 

A design és annak magyarországi legnevesebb képviselői? Vagy az elegáns, különleges, ötcsillagos helyszín? Esetleg mindkettő vonzotta közönségünket? Egy biztos: olyan sokan tartottak ezúttal velünk, hogy már a rendezvény előtt két héttel kitehettük volna a „Megtelt” táblát, és nem kevés logisztikát igényelt, hogy a végül jelen lévő több mint hetven szakmai vendéget kényelmesen elhelyezzük.

Új koncepció az 5 éves Business Klubban 

A klub vadonatúj koncepcióját, az 'Ötlet, siker, kreativitás' kerekasztalbeszélgetést nagy érdeklődéssel fogadták a Vendég & Hotel Business Klubon megjelent szakemberek a Szamos Marcipán Royal Cukrászda és Kávézóban. A már nagyon várt vendéglátós és szállodai trendeket, újdonságokat bemutató prezentációkat követően ugyanis a szervezők egy olyan fórumot hoztak létre, melynek célja a meghívott szakemberek tapasztalatainak megosztása valamely kiemelt témában.

Őszköszöntő JAB-parti 

Bár eredetileg a Vörösmarty téren felállított partisátorban is terveztek találkozási helyszínt üzleti partnereikkel a meghívók, azonban az időjárás közbeszólt. Ezért Európa legnagyobb textilcégének, a németországi JAB Csoportnak magyarországi képviselete Bakody Katalin vezetésével zárt térben, teljesen átalakított bemutatótermükben fogadta vendégeit szeptember elsején, kora este.

Gardisette őszi show a Gerbeaud-ban 

Macsó pasi a tengerparton bombázólánnyal koktélozik. A Provance-i levendulások tövében bort és mézet kóstol egy másik fiatal pár. Gyerekszobában gyerkőcök mesét hallgatnak. Tahiti szigetén virágfüzéres ifjú hula-hulát rop egy lánnyal. És szexi mikuláslány az ördöggel cimborál. Nos, hiszik, nem hiszik – mindez egy hazai vezető textílcég – a JAB csoport - őszi kollekciójának bemutatóján történik napjainkban, a pesti Belvárosban, ahol a Gardisette, a JAB, a Chivasso és a Soleil Blue kollekciók legújabb darabjait mutatják be üzleti partnereiknek élő modellek, valamint Gönczi Gábor műsorvezető segítségével.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!