hirdetés
hirdetés

Közel 40 százalékkal növelte árbevételét itthon a TUI

Közel 40 százalékkal növelte árbevételét Magyarországon a TUI, amely idén duplájára növelte saját charter kapacitásait.

hirdetés

Jelentős, 37 százalékos bevételnövekedést ért el a TUI 2019-ben a magyar piacon, ez elsősorban az Antalyába közlekedő charterjáratnak volt köszönhető.

A TUI tavaly június 14-étől minden pénteken indított gépet a népszerű török célállomásra, így az utasok már három óra alatt eljuthattak az üdülőhelyre. Ezt idén megduplázzák, június 17. és szeptember 23. között szerdánként, június 13. és szeptember 26. között szombatonként közlekednek az Onur Air Airbus A320-asával teljesített járatok. 

Mindezt azt is jelenti, hogy az utasok most már nem csak 7, vagy 14, de 4, 7, 11 és 14 napra is el tud menni nyaralni.

Mivel a TUI a Sun Express járataira is értékesít helyeket, így heti hat járatot tudnak kínálni, és a TUI, valamint Sun Express járatok kombinálhatóak.

Kedvező hír emellett a magyar utasoknak az is, hogy Debrecenből is indulnak charter járatok Ciprusra, illetve Palma de Mallorcába, Budapestről pedig Antalya mellett Lárnaka, Korfu, Kréta, Rodosz, Burgasz, Mallorca és Tenerife is elérhető.

Az adatok azt mutatják, hogy 2019-ben a legkedveltebb európai célállomás a TUI magyar utasai között Törökország, Spanyolország és Görögország volt, míg az egzotikus utak esetében a Maldív-szigetekre, a Dominikai Köztársaságba és az Egyesült Arab Emírségekbe utaztak a legtöbben.

A legnagyobb bővülést a Zöld-foki-szigetek könyvelhette el, nyolcszor annyi magyar utazott az Atlanti-óceánban találtható szigetvilágba tavaly az egy évvel korábbihoz képest a bécsi, közvetlen charter járatoknak és a kiváló minőségű TUI szállodáknak köszönhetően.

A 2019/2020-as szezon eddigi adatai is bíztatók, hiszen február elejéig 52 százalékkal nőtt az ügyfelek száma az előző évhez képest. A Maldív-szigetekre és Törökországba közel kétszer annyian utaztak, Görögországba 27, Mexikóba 45, Spanyolországba 46 százalékkal nőtt a forgalom.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk