hirdetés

Közös irányítás alá kerül két Mellow Mood-szálloda

Közös irányítás alá kerül a Cosmo City Hotel*** és az Estilo Fashion Hotel****.

hirdetés

Május elsejétől közös irányítás alá kerül a Mellow Mood Hotels két szomszédos Váci utcai szállodája, a 3-csillagos Cosmo City Hotel és a 4-csillagos Estilo Fashion Hotel. Az igazgatói pozíciót mindkét szállodánál Hal Nikoletta tölti be, az értékesítési vezetői feladatokat pedig Sándor Adrienn látja el. A La Prima Fashion Hotel Budapest**** és a Promenade City Hotel*** igazgatója továbbra is Török Ágoston - tájékoztatta lapunkat a szállodavállalat. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk