hirdetés
hirdetés

Megjelent a Fehérvár Travel téli programfüzete

A 92 oldalas kiadvány 59-féle programot kínál 91 időpontban a 2021 novembertől 2022 áprilisig terjedő időszakra: 32-féle repülős egzotikus utazást az 5 kontinens mindegyikére és 27-féle autóbuszos utazást az adventi, szilveszteri és karneváli időszakra.

hirdetés

A katalógus utazásaira október 20-ig „first minute” (előfoglalási) kedvezménnyel lehet jelentkezni. Az iroda 25 éves évfordulója kapcsán egy nyereményjátékot is találnak a törzsutasok a programfüzetben.

Jelen helyzetben nagy jelentősége van a katalógus 5. oldalán található „BIZTONSÁGOS JELENTKEZÉS – BIZTONSÁGOS UTAZÁS A FEHÉRVÁR TRAVELLEL” rovatnak, ahol többek között a következők olvashatóak:

· Az útlemondás az indulástól számított 66. napig mindenkor bánatpénzmentes.

· Az útlemondási biztosítás minden utazás teljes részvételi díjában benne van.

· Az UNION Biztosító által kínált BBP utasbiztosítás a COVID-19-cel összefüggő megbetegedés esetén is térít.

· A járványhelyzet végéig minden autóbuszos és repülős utazásnál ingyenesen garantált az audioguide.

A Fehérvár Travel anyagi helyzete rendkívül stabil (a hivatalos adatok alapján), ennek is köszönhető, hogy a járvány miatt senkit nem kellett elbocsátani, a kiváló szakembergárda egyben maradt.



A társaság 2021-ben már több mint 170 többnapos külföldi csoportos utazást tudott elindítani és sikeresen lebonyolítani. Az iroda már az októberi–novemberi időszakban is számos egzotikus utazást indít, köszönhetően a világszerte egyre jelentősebb átoltottságnak és a korlátozó intézkedések feloldásának. Mindez kedvező jelnek tekinthető a 2021-22-es téli szezon előtt.

Az iroda munkatársai folyamatosan dolgoznak a 2022. évi nyári katalógus foglalásain. Ezekre a programokra várhatóan december elejétől lehet majd előzetesen feliratkozni a szokásos módon.

A tour operátor ezúton is szeretné megköszönni a több száz utazásközvetítő partnerének a munkáját. Az utazásszervező a továbbiakban is igyekszik támogatni a partnerirodák tevékenységét, többek között azzal, hogy ezután sem alkalmaz kedvezményt az online jelentkező utasok számára, illetve hogy törekszik jelen helyzetben is egyértelműen és időben kommunikálni a biztosan induló csoportokat.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk