hirdetés

Megnyitott Jamie Oliver első európai pizzériája Budapesten

A mai napon megnyílt a budapesti Gozsdu udvarban a brit sztárszakács, Jamie Oliver első pizzériája.

hirdetés

A Jamie's Pizzeria Budapest a Facebook-oldalán osztotta meg a közönséggel a jó hírt, mely szerint 12.12-én 11:30-kor megnyílt a sztárséf első európai pizzériája a Gozsdu udvarban.

A menün megtalálhatóak a kemencében sült pizzák, könnyű, de kreatív saláták, kemencés tészták, olasz desszertek, valamint pizzetták is, amik egy kis adag pizzát és kis adag salátát tartalmaznak. A Jamie’s Pizzeria egy  elérhető hely, ahol minden nap frissen készítik a kovászos pizzatésztát.

Jamie alapanyag előírásának megfelelően csak friss alapanyagokból dolgoznak. Minden alapanyagot Jamie Oliver élelmiszerminőséget garantáló csapata fogad el. Az alapanyagok tiszták, vegyszer- és antibiotikum mentesek és fenntartható forrásból származnak. Az állatokkal való méltó bánásmód náluk alapkövetelmény.

 

A Jamie’s Pizzeria lánc annyira új a Jamie-rendszeren belül, hogy Jamie és fejlesztő csapata a magyar üzemeltetővel, a Zsidai Csoporttal közösen dolgozta ki a teljes koncepciót.

Asztalfoglalásra a weboldalukon van lehetőség, de szabad asztalokat tartanak majd fenn a betérő vendégek számára is. Online rendelés formájában a házhoz szállítást is beindítják január végétől.

Az étterem csapata / forrás: facebook.com
Az étterem csapata / forrás: facebook.com

 

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk