hirdetés
hirdetés

Munkaerőt keres? Akciónkkal segítünk!

Hiányoznak kollégák az újranyitáshoz? Találja meg őket a segítségünkkel! A Turizmus Online-on most egy álláshirdetés áráért kettőt kap!

hirdetés

A Turizmus Online elkötelezett abban, hogy támogassa a turisztikai szektort az újranyitásban, ezért álláshirdetéseinket most leakcióztuk, hogy könnyebben megtalálhassa a működéséhez szükséges képzett munkaerőt!

1-et fizet 2-t kap akciónk keretében 9500 Ft +áfáért most két hirdetési helyet vásárolhat meg Álláshirdetés rovatunkban! Hirdetései 30 napig megjelennek a www.turizmusonline.hu oldalon és 5 alkalommal Napi Turizmus hírlevelelünkben is.

Éljen a lehetőséggel, és adja fel álláshirdetését ide kattintva!  

 

(forrás: TurizmusOnline)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk