hirdetés

Naná, hogy magyar vonatkozása is van Európa egyik legjobb gyerekhoteljének

Egy Felső-ausztriai ötcsillagos családi hotel kapta 2020-ban az ezüstérmet azon a versenyen, amelyre 760 európai hotel nevezett.

hirdetés

 

A 760 benevezett szálláshely közül 50-et választott ki a szakmai grénium, ezek közül egy német családi hotel lett az első helyezett, a dachsteinkönigi Kinderhotel Gosau pedig az ezüstérmet kapta. Ami azt jelenti, hogy az év első kitüntetettjei közül a beköszönő  2020-as esztendő egyik legjobb családi hoteljának választották.

A házban 130-an dolgoznak, összesen 105 lakosztállyal és 12 faházzal (chalet-val) rendelkeznek, és igazi gyerekközpontú, családi téli-nyári üdülőparadicsomról beszélhetünk a gosaui szálláshely esetében.

Az osztrák Kinderhotel szállodák amúgy is szigorú elbírálás alá esnek, a Gosau-i egységet 5 Kinderhotel Smiley-val, azaz a legmagasabb pontszámmal jutalmazták hazájában - ehhez jön most a rangos európai elismerés.

Magyar vonatkozása pedig annyi a szálláshelynek, hogy megnyitása előtt, azaz 2016-ban a JAB-Csoport magyarországi tagja, Bakody Katalin vezetésével nyerte el a gyerekbarátkomplexum teljes betextilezésének lehetőségét, azaz az összes bútorszövetet, függönyöket, vidám, játékmintás tapétákat az éttermekbe, és speciális falikárpitokat - mind Magyarországról került Gosau-ba.

A speciális falikárpit pedig - ami épp ebben az időben debütáló FibreGuard technológiával készült, azaz védi a kárpitot a foltoktól - annyira jól teljesít azóta is, hogy bár már négy év eltelt "hadba állítása óta", azóta sem kellett kicserélni a fiberguide termékkel bevont bútorokat, minden gyerekbalesetnek könnyedén ellenállnak.

 

 

 

(forrás: turizmusonline.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk