hirdetés
hirdetés

Sorban nyitnak az ázsiai és afrikai turistaparadicsomok

Legtöbb helyen már a friss PCR-tesztet sem várják el a beutazóktól.

hirdetés

Felfutóban a nemzetközi turizmus köszönhetően az átoltottság növekedésének a lakosság körében, és az ennek nyomán enyhítéseket bevezető kormányoknak. Újra lehet tervezni az utazást homokos tengerpartokra, afrikai szavannákra, vagy Ázsia metropoliszaiba.

Az Emirates most összegyűjtötte, milyen beutazási könnyítések vannak a magyar utazók körében legnépszerűbb célországokban. 

A magyarok számára már több népszerű úti cél is elérhető, ahová nem kell negatív PCR-teszt, elég a teljes átoltottságot igazoló tanúsítvány, köztük India, Maldív-szigetek, Mauritius, Sri Lanka, Kenya és a Seychelles-szigetek. Emellett a Nepálba, Bangladesbe vagy Pakisztánba, illetve május 1-től az Új-Zélandra utazók számára sem kötelező a negatív PCR-teszt. 

Az enyhítésekkel párhuzamosan a légitársaság újraindította legtöbb járatát, sőt, egyes útvonalakon a növekvő kereslet miatt már sűríti a járatait, illetve 27 úticélra visszaállítja a forgalomba a népszerű A380-as óriásgépeit.

A megnövekedett utazási igény alapján jelenleg heti 5 járatot üzemeltetnek Budapestről Dubajba, ahonnan már több mint 120 célállomás érhető el kényelmes átszállással. Ráadásul, a javuló járványhelyzetnek köszönhetően Dubajban is könnyítettek a beutazás feltételein, így az oltási igazolvánnyal rendelkezők számára már nem kötelező a PCR-teszt.

(forrás: Flow pr)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk