hirdetés
hirdetés

Több ezres tömeg Budapest fürdőiben ünnepelt

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) különleges lehetőséget kínált Budapest 150. születésnapjára. Mindössze 150 forintos jeggyel lehetett fürdőzni - ezzel köszöntötték a főváros lakosait. A kilenc fürdőben összesen több mint 10 ezer vendég vett részt a Fürdőünnepen.

hirdetés

November 17-én 150 éves lett az ország fővárosa, és sokan azért érkeznek hozzánk külföldről is, mert tudják, hogy Budapest fürdőfőváros, rengeteg történelmi fürdővel. Néhány óra alatt minden budapesti fürdő minden jegye elkelt 150 forintos áron az online rendszerben – a délelőtti és a délutáni időszakra egyaránt.

Az egyik helyszín: Gellért Fürdő / Forrás: BGYH
Az egyik helyszín: Gellért Fürdő / Forrás: BGYH
 

A belépőket november 4-től lehetett megvenni – csak online módon. ÉnBudapestem applikációval már november 3-án elővásárlási lehetőség volt a jegyvásárlásra, a 2000 darabos keret reggel 8 órára mind el is fogyott. Másnap több mint 8 ezer fürdőjegy talált gazdára jóval ebéd előtt.

A fürdők november 17-én teljes személyzettel működtek annak érdekében, hogy a telt házas napon is minden vendégnek szülinapi élményben lehessen része.

A Fürdőünnep helyszínei a következők voltak: Csillaghegy, Dandár, Gellért, Lukács, Palatinus, Paskál, Pesterzsébet, Rudas és Széchenyi fürdők.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk