Már látogatható az óbudai fénypark

Már látogatható az óbudai fénypark 

A téli időszakra Budapest két népszerű strandja is átalakult fényparkká: a margitszigeti Lumina Park Budapest 150 után megnyitott a karácsony hangulatát hozó Lumina Christmas Park is Budán, a Római strandon.
Több ezres tömeg Budapest fürdőiben ünnepelt

Több ezres tömeg Budapest fürdőiben ünnepelt 

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) különleges lehetőséget kínált Budapest 150. születésnapjára. Mindössze 150 forintos jeggyel lehetett fürdőzni - ezzel köszöntötték a főváros lakosait. A kilenc fürdőben összesen több mint 10 ezer vendég vett részt a Fürdőünnepen.
A fürdőkben is a biztonság az első

A fürdőkben is a biztonság az első 

Pozitív tapasztalatai vannak azoknak a fürdő- és hotelüzemeltetőknek, akik újra kötelezővé tették a védettségi igazolványt a vendégeik számára. 
Ezeket a fürdők szenvednek leginkább Budapesten

Ezeket a fürdők szenvednek leginkább Budapesten 

A koronavírusos időszak előtt két műemlék gyógyfürdőben a külföldiek részaránya 85 százalékot tett ki. Három budapesti fürdőben viszont az egy százalékot sem érte el a turisták aránya.

Új vezérigazgató a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. élén 

Február 1-től Szűts Ildikó lesz a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezérigazgatója - tudatta a Főpolgármesteri Hivatal kedden az MTI-vel.

Jövőre megnyitnák a Rác fürdőt 

A Rác fürdő és szálló újranyitását 2019-re tervezi a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei (BGYH) Zrt., ez 2,5 milliárd forintba kerülhet - derült ki a Fővárosi Közgyűlés jövő szerdai ülésére benyújtott javaslatból.

Elő az úszóbugyogót, indul a strandszezon! 

Az idei strandszezonban elsőként a Palatinus és a Paskál fürdők strandterületei nyitják meg kapuikat a budapesti strandok sorában — közölte kedden a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt.

150 milliót adna a Budapest Gyógyfürdői médiavásárlásra 

Az nyer, aki a legolcsóbb ajánlattal pályázik. 
Két budapesti fürdőben kezdődött komoly fejlesztés

Két budapesti fürdőben kezdődött komoly fejlesztés 

Szeptember elején megkezdődött a Paskál fürdő bővítése, ugyanakkor elindult a Széchenyi gyógyfürdő gépészeti korszerűsítése is.
Strandbusz jár a 7-es vonalán

Strandbusz jár a 7-es vonalán 

Új ötlettel jött elő a Myad Marketing az idei strandszezonra a tavalyi óriáscsúszda után. Június 8. és július 7. között az egyik 7-es buszt egyedi dizájnnal kívül-belül strandbusszá alakították a Budapest Gyógyfürdő és Hévizei Zrt.-vel együtt.

Milyen legyen a fedett Palatinus fürdő? 

A címben feltett kérdést vizsgálta egy kutatócsoport a BGYH megbízásából.

Óriáscsúszdával hirdetik a strandokat 

Óriáscsúszdát helyezett el az Árpád híd pesti hídfőjénél az aluljáró Volán buszhoz vezető lépcsőjén a MyAd Marketing. Az egynapos aktivitás a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. kampányának a része, a budapesti strandokat népszerűsítik vele.

Indul a Rudas Fürdő déli szárnyának rekonstrukciója 

2013. október 22-én a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. megkezdi a Rudas Gyógyfürdő déli szárnyának rekonstrukcióját.

Elkelt a gyógyfürdős médiatender 

A MEC nyerte a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei médiaügynökségi szolgáltatások igénybevételére kiírt médiatenderét.

Megszépült a Lukács 

Befejeződött a budapesti Lukács Gyógyfürdő felújítása, a közel 1,5 milliárd forintos fejlesztést Tarlós István főpolgármester adta át pénteken, aki az átadáson hangsúlyozta: a beruházással emelkedett a budapestiek szolgáltatásainak színvonala és a főváros turisztikai rangja.

Befejeződött a Rudas felújítása 

Befejeződött a Rudas Gyógyfürdő és Uszoda műemléki rekonstrukciója és turisztikai fejlesztése, a félmilliárd forintos beruházást csütörtökön adta át Szentes Tamás egészségügyi és szociális ügyekért felelős főpolgármester-helyettes és Szőke László, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) vezérigazgatója.

Szaunaprogramok, MindQuest és miniszterek gatyában 

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére 2012. október 13-án ünnepeljük a Magyar Fürdőkultúra napját. Az alkalomra Budapest 4 fürdője különböző programokkal készül.

Új prémium szolgáltatások a Gellért fürdőben 

Számos új kényeztető szolgáltatást vezetett be az idei évben a Szt. Gellért Gyógyfürdő. Díszkád, VIP-masszázs és Szauna Szeánszok is várják a felfrissülni vágyó fürdőzőket.

Indul a strandszezon 

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. a strandszezonra való felkészülés jegyében több mint 100 millió forintot fordított arra, hogy a fürdők, strandok megszépült környezetben várják idén is a fürdőzésre, kikapcsolódásra vágyó vendégeket.

Októberre megszépül a Rudas és a Lukács 

Megkezdődtek a Rudas és a Lukács Gyógyfürdő és Uszoda felújítási munkálatai. A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. 2011-ben írt ki pályázatot a fürdők rekonstrukciójára, mely során megszépül a fürdők homlokzata, új szolgáltatások kerülnek kialakításra, és gazdaságosabbá válik az üzemeltetés. A felújítás teljes időtartama alatt a fürdők zavartalanul üzemelnek.

Több ezren buliztak az ötödik Fürdők Éjszakáján 

Március 10-én ötödik alkalommal rendezték meg a Fürdők Éjszakáját. A Budapest Gyógyfürdői Zrt. öt helyszínes, elektronikus zenei rendezvényének idei első állomása közel kétezer ötszáz látogatót vonzott – köztük sok külföldi vendéget is.

Jön az ötödik Fürdők Éjszakája 

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. immáron ötödik alkalommal hívja éjszakai fürdőzésre az érdeklődőket a főváros öt legnépszerűbb gyógyfürdőjébe. Az idei első Fürdők Éjszakáján a tavalyi és egyben az eddigi legsikeresebb eseményhez hasonlóan ismét elektronikus zenei programmal készülnek a szervezők.

A vártnál olcsóbb lesz a Rudas felújítása 

A Rudas Gyógyfürdő műemléki homlokzatának és tetőterének felújítására, valamint az előcsarnok átépítésére, kiírt közbeszerzést a Kalotherm Építészeti és Épületgépészeti Zrt. nyerte el a becsült nettó 412 millió forint helyett, nettó 389 millió forintos ajánlatával.

Ismét meghirdetik az újpesti uszodát 

Megadta a Fővárosi Közgyűlés az előzetes hozzájárulást a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei (BGYH) Zrt.-nek, hogy újabb nyilvános pályázatot írjon ki az Újpesti Gyógyfürdő és Uszodára. A fürdőingatlan minimális vételára nettó 330 millió forint lenne.

Micsoda forgalomcsökkenés a fővárosi strandokon! 

Budapest hét strandjának forgalma több mint 30 százalékkal csökkent, bevételeik csaknem ugyanennyivel estek vissza júliusban az elmúlt év azonos időszakához képest a rossz időjárás miatt.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!