hirdetés
hirdetés

Új Adria-specialista a kiutaztatási piacon

Megkezdte utazásszervezői tevékenységét a Jadran Holidays Utazási Iroda, amely online szervezőként a jadranholidays.hu oldalon több száz horvát, szlovén, montenegrói és bosznia-hercegovinai szálláshelyet és utazást kínál versenyképes árakon és ügynöki kondíciókkal.

hirdetés

A cég ügyvezetőjétől, Balázs Zseljkotól megtudtuk, hogy a széles és folyamatosan bővülő árualapban a 2* félpanziós szállodáktól a 4* all inclusive hotelekig, valamint az egyszerű, de ellenőrzött magán apartmanoktól a jól felszerelt üdülőtelepülésekig valamennyi, a hazai piacon keresett szálláshely megtalálható. A honlapon az utazási irodák részére külön b2b felület került kialakításra, amelyen az értékesítők minden részletre kiterjedő kereső segítségével szűkíthetik az ajánlatok listáját, illetve a rendszer segítségével pillanatok alatt számíthatják ki a részvételi díjat, valamint foglalhatják le a választott szálláshelyet, igény szerint forint vagy euró alapon.

A honlap az értékesítéshez professzionális hátteret biztosítva számos további egyedi és hasznos funkcióval segíti a viszonteladók munkáját. Az iroda szakmai stábjában rutinos, komoly utazásszervezői és kimagasló adriai utaztatási tapasztalatokkal rendelkező munkatársak szerepelnek, az értékesítési vezetői tisztséget Zsivkovics Szvetlána tölti be, míg a partnerekkel kapcsolatos feladatokat Szabó László látja el.

Az irodánál már rendelhetők az előfoglalási akciós adriai, valamint a téli szlovén sí ajánlatok is! Az iroda értékesítési hálózatához csatlakozni kívánó utazási irodák a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen regisztrálhatnak, ahol minden partner jelentkezését szeretettel várják.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk