Új év, új koncepció, a Business Klub folytatódik
Új év, új koncepció: sikeres programsorozatunk, a Business Klub megszokott menetébe mostantól újabb színt viszünk: lehetőség szerint minden alkalommal megpróbálunk elhívni olyan vendéglátós/szállodás szakembereket, akiknek munkája vagy példaértékű lehet, vagy valamilyen szempontból érdekes másoknak is. Most először a fővárosi éjszakai élet helyszíneinek tulajdonosköréből hívunk el meghatározó személyiségeket, hogy megtudjuk, mi foglalkoztatja őket éppen, milyen újítást, új helyet vagy átalakítást terveznek a közeljövőben. Klubtalálkozónk alkalmával ezúttal az ötcsillagos házba, a Corinthia Hotel Budapestben lévő Szamos Cukrászdába látogatunk, ahol garantált az édes meghívás.
Február 2-i találkozónk részletes programja:
• 2015. évi adójogszabály változások a vendéglátósok, szállodások vonatkozásában
dr. Schmidt János adószakértő, pénzügyi és jogi jogtanácsadó, Schmidt ß Szimon Iroda
• Költséghatékony megoldások a nagykonyhai légtér szellőztetése terén
Neményi András társtulajdonos-ügyvezető, Coninvest kft.
• Az Accent-házak üzemeltetési stratégiája, sikerének titka
Kerek Péter értékesítési és marketing igazgató, Accent Hotel Management
• Új ház nyitása? Vagy szobák, vendégterek újra textilezése?
A következő időszak textiltrendjei a világ legjelentősebb idei kiállításainak tükrében
Bakody Katalin ügyvezető, JAB - Gardisette magyarországi képviselete
• Ötlet, siker, kreativitás
Kerekasztal a fővárosi éjszakai élet vendéglátóhelyeinek tulajdonosaival
PROGRAM:
10.00 - 10.30 regisztráció – Progast kávés percek, Spiritus Primus pálinkakóstolás
10.30 – 13.00 szakmai előadások – közben kávészünet a Mocambo jóvoltából
13.00 – 14.30 közös üzleti ebéd borkóstolóval, Rauch üdítőkkel és Szamos Marcipán desszerttel
Jöjjön el, hogy …
• különleges környezetben találkozhasson üzleti partnereivel
• egy kellemes üzleti találkozó keretében értesüljön újdonságokról
• személyes kapcsolatokat építhessen
• egy exkluzív klub tagja legyen
IDŐPONT: 2015. február 2. (hétfő) 10.30-14.30 óráig
HELYSZÍN: Szamos Marcipán Royal Cukrászda és Kávézó
1073. Budapest, Erzsébet krt. 43-49.
Egy házból vagy vendéglátóegységből alapvetően egy fő részvételére számítunk, a második főtől 3.000 Ft/fő részvételi díjat számítunk fel.
KAPCSOLATTARTÓ: Kassai Dávid projekt manager | This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | +36 30 3532424
JELENTKEZÉS:
A kitöltött jelentkezési lapot legkésőbb 2015. január 29-ig , faxon a +36-1430-4579-es faxszámra,
illetve beszkennelve a
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
címre várjuk. Csak az így elküldött jelentkezéseket tudjuk elfogadni.