hirdetés

Új Executive Chef a Kempinski konyháján

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest megtalálta a 15 éven át Magyarországon dolgozó, majd innen ausztriai szülőföldjére visszatérő Roland Holzer utódját Lévay Ádám személyében: ő vezeti ezentúl az ötcsillagos belvárosi ház konyháját.

hirdetés

Ádám eddigi pályafutása során a világ több ikonikus szállodájában dolgozott, ahol elsajátította a szakma fortélyait, a csapatmunkát és a konyhai folyamatok professzionális menedzselését. Magas szintű technikai tudását és a nemzetközi trendek ismeretét hozta magával a Kempinski Corvinusba.

Lévay Ádám
Lévay Ádám
 

Gyakornokként kezdte, Commis Chefként fejezte be munkáját az egykori budapesti Atrium Hyattban, majd nemzetközi tengerjáró hajókon folytatta szakmai útját.
2004-ben Sous Chefként csatlakozott a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest csapatához, majd Executive Sous Chef pozícióra váltott a Four Seasons Hotel Bakuban. 2013 és 2020 között különböző Four Seasons szállodákban dolgozott Executive Chefként, köztük Sharm El Sheikhben, Baltimore-ban, Kuvaitban és Alexandriában.
2021-ben tért vissza Magyarországra az InterContinental Hotel Budapest Executive Chefjeként.

Ádám tökéletesen átlátja és menedzseli a szállodai vendéglátás komplex folyamatait, a konyhai személyzet hatékony irányításától kezdve egészen a vendégélményig. Prioritásai harmonizálnak a Kempinski Hotel Corvinus Budapest törekvésével, hogy a hotel magas minőségű gasztronómiai kezdeményezésekkel emelkedjék ki versenytársai közül.

"Szenvedélyesen tökéletesítem tudásomat az egészséges és friss alapanyagok felhasználásában, hogy azok kombinációja és kölcsönhatása a lehető legjobb eredményt hozza."

Ádám nős, egy 13 éves leánygyermek édesapja. Folyékonyan beszél angolul, szabadidejében is szívesen főz és úszik.

 

(forrás: Kempinski / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk