hirdetés
hirdetés

Új kihívások előtt Fürjes Balázs

Új utakon, új feladatok felé, fogalmazott Facebook-bejegyzésében Gulyás Gergely miniszter (ex)-helyettese.

hirdetés

Ezt írta még:

"A mai napon, megköszönve a bizalmat és a közös munkát, új feladatok vállalásáról és a miniszterhelyettesi megbízatásról való lemondásról egyeztettem Gulyás Gergely miniszter úrral. Áttekintve a helyzetet miniszter úr elfogadta: lemondok államtitkári megbízatásomról és más területen folytatom a munkát.

Az ok egyszerű: több olyan új kihívás is jelentkezik egyszerre életemben, amelyeknek szívesen teszek eleget, ám amelyek sokkal több időráfordítást kívánnak és több külföldi elfoglaltsággal járnak, mint amennyit a nemes, de nagyon kötött, az év nagy részében magyarországi jelenlétet megkívánó miniszterhelyettesi munka lehetővé tesz.

Forrás: facebook
Forrás: facebook
 

E kihívások egy része a magánszektorból érkezik és döntően izgalmas városépítési feladatokban való részvételről szól... A kihívások másik része a sport világából talál meg. A Magyar Olimpiai Bizottság felkért arra, hogy pályázzam meg a NOB-tagságot. Ez óriási megtiszteltetés! ... Tizenkét éve folyamatosan dolgozom a kormányban, ez a tizenkét év kormányzati munka, benne többek között a MOME Campus, a Ludovika Campus egyetemfejlesztések megvalósításával, a Puskás Aréna, az MVM Dome, a Duna Aréna, a Groupama Aréna felépítésével, a 2021-es budapesti úszó Eb, a 22-es vizes vb, az UEFA 2020 labdarúgó Eb budapesti részének, a világelső World Urban Games-nek a megszervezésével, Magyarország képviseletével a nemzetközi sportdiplomáciában, a budapesti városépítő munkával életem legszebb időszakai közé tartozik."

(forrás: Facebook / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk