hirdetés
hirdetés

Újabb török járatbővítés a Green Travelnél

A nagy érdeklődésre való tekintettel a touroperátor ismét járatbővítéssel segíti partnerei munkáját – mondta el Göktas Merdol a cég tulajdonos-ügyvezetője.

hirdetés

A jelenleg főszezonban Törökországba közlekedő heti 13 járat mellé egy plusz járatot állított be az utazásszervező pénteki napra Budapest – Antalya útvonalra. Az új járatlánc június 19-től augusztus 28-ig fog közlekedni. A Budapest-Antalya viszonylat mellett a Debrecen-Antalya útvonalon közlekedő két lánc indulási dátumai is bővültek, ezzel kitolva a szerda járat utolsó lábát.

Amennyiben további igények merülnek fel a főszezonra vonatkozóan, úgy a cég készen áll újabb járatfejlesztésekre is. A gépek indítása mellett a teljes árualap is folyamatosan bővül és egyre több kizárólagos szálloda kerül a cég kínálatába. Az előfoglalási időszak végeztével családos és speciális heti akciókkal fog jelentkezni a az utazásszervező - közölte lapunkkal Göktas Medrol. 

Antalya, kikötő (fotó. wikimedia)
Antalya, kikötő (fotó. wikimedia)

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk