hirdetés
hirdetés

Újhullámos nemzetközi kampányt indított Ausztria

Ausztria nemzeti turisztikai marketingszervezete - az Österreich Werbung (ÖW) - mostantól az „új idők új szavát” meghallva, a megváltozott fogyasztási elvárásokhoz igazítva egységes és integrált márkakommunkáció mentén tervezi éves kampányaktivitásait. 

hirdetés

Az ÖW által frissen prezentált kampánystratégia egységes brand elemek alkalmazásával, következetes és autentikus márkaüzenettel az év egésze során folyamatosan jelen lesz 17 célpiacon. Az új gyakorlat szakít az üzenetek sokszínűségével, amely kommunikációs zavarhoz vezethet, ellenben erős képi elemekkel operáló egységes ernyőkampány alá vonja be „Üdülés Ausztriában”  brandet. Az év egésze során közvetített ernyőkampányhoz tematikus alkampányok is társulnak, amelyek a nyár, kultúra, városok, tél és MICE témában kerültek meghatározásra - írja a GD Consulting.

Depositphotos
Depositphotos

Míg az ernyőkampány valamennyi piacon egységes, addig a tematikus kampányok célpiaconként a professzionális célcsoport-szegmentációs taktika szerint eltérhetnek. A magyar célközönség a tematikus nyári kampánnyal is hamarosan találkozhat. A kampányok kreatív megvalósítása során az emberi találkozások gazdagító erejére, valamint az ember, természet és kultúra összhangja által megkomponált autentikus élmény megélésének „osztrákos” módjára helyeződik a hangsúly. A képi üzenet humoros átfedésben van a használt ernyőmárka szlogenjével, amely az „osztrákos üdülés” különböző formákban és helyzetekben felfedezhető egyedi életérzésébe vonja be a szemlélőt.

"Az új kampánystratégia célja Ausztria turisztikai brandjének erősítése, ezáltal a tömegturizmustól való elmozdulás, a tudatos élménykeresők megszólítása, akik maradandó élményekre, inspiráló találkozásokra és felejthetetlen kikapcsolódásra vágynak, mindezt környezeti és társadalmi szempontból is fenntartható módon" – avatatott bele a részletekbe Martina Bednarik, az ÖW marketing igazgatója az új kampánystratégia prezentálásakor.

További részletek ITT. A frissen bemutatott kampányfilm: 

(forrás: GD Consulting)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk