hirdetés
hirdetés

Vezérváltás az Österreich Werbungnál

Személyi változás történt az Österreich Werbung (ÖW) élén.

hirdetés

Lisa Weddig nemzetközi felsővezető lesz az Österreich Werbung új vezetője. Az új ügyvezető igazgató 2021. június 1-én veszi át a munkát elődjétől, Petra Stolbától.

Lisa Weddig
Lisa Weddig

 „Lisa Weddiget az értékelő bizottság egyhangúlag javasolta az ÖW új ügyvezető igazgatójává. Vele egy tapasztalt menedzser és innovatív kommunikátor kerül a legfontosabb turisztikai marketing intézményünk élére”- hangsúlyozta Elisabeth Köstinger turisztikai miniszter az új ÖW menedzser keddi bemutatóján a Spanyol Lovasiskolában.

 „Lisa Weddig több mint tíz éves vezetői tapasztalattal rendelkezik sikeres idegenforgalmi vezetőként három különböző országban. Egy nagy osztrák turisztikai vállalat ügyvezető igazgatójaként jelentős szakértelemmel rendelkezik az operatív irányítás, a stratégiai fejlesztés és a fenntartható struktúrák létrehozása területén. Meggyőződésem, hogy Lisa Weddig nemcsak az osztrák reklámok, hanem az összes belföldi turizmus számára is megfelelő választás" mondta róla Köstinger.

Az ÖW alapszabálya szerint az ügyvezetői pozíciót ötévente újrahirdetik. 15 sikeres év után az ÖW élén Petra Stolba már korábban bejelentette, hogy nem pályázik a szerződés meghosszabbítására. 32 ember jelentkezett a páylázatra, Németországból és máshonnétl.

Lisa Weddig a keddi bemutató alkalmával ezt mondta: "Ausztria az egyik legfontosabb üdülési célpont a világon. Az ÖW az egyik legjobb marketingintézmény ezen a területen, és világszerte elismert az iparágban. Az Ausztriában töltött nyaralás erős márka, amely jól megalapozott a globális versenyben, érzelmileg sokat kínál és a legmagasabb minőséget képviseli. Szeretném kibővíteni és megerősíteni ezt a szerepet ”, majd még hozzátette: "A jelenlegi feladatok hatalmasak, mert egyetlen más iparág sem küzd annyira koronaválság következményeivel, mint a turizmus. A cél az, hogy gyorsan újraindítsuk Ausztriában a turizmust, amint a járvány lehetővé teszi. "

(forrás: ÖW / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk