Személyi változás az Österreich Werbungnál

Személyi változás az Österreich Werbungnál 

Kaufmann Ildikó február végén távozik az Österreich Werbungtól, feladatait március 11-től Borsi Valéria veszi át.
Újra hasít a kongresszusi turizmus Ausztriában

Újra hasít a kongresszusi turizmus Ausztriában 

Az Österreich Werbung (ÖW) publikálta friss riportját a kongresszusi turisztikai szektor elmúlt évi teljesítményéről, amely "igen optimista bázist jelent az idei évre nézve" – ismertette az eredményeket Sandra Neukart az ÖW ügyfélkapcsolati igazgatója a tanulmány prezentációjakor.
Szezonnyitó kirándulás Ausztriában a fenntarthatóság jegyében

Szezonnyitó kirándulás Ausztriában a fenntarthatóság jegyében 

Nyári szezonindító sajtótájékoztatóján Bécsbe invitálta a résztvevőket az Österreich Werbung. A túra összes eleme kapcsolódott valamiként a fenntartható, környezetbarát szemlélethez, amely az osztrák beutazás élénkítéséért felelős társaság számára most már az egyik legfontosabb szemponttá vált tevékenysége során. 
Sikeres osztrák workshop, már a nyár jegyében

Sikeres osztrák workshop, már a nyár jegyében 

Mi Ausztria töretlenül fejlődő turizmusának titka? Az egyik mindenképpen a szorgos, pontos és precíz marketingmunka, amelynek Magyarországon is évről évre tanúi lehetünk. Bár még tart a tél az Alpokban, a legfrissebb nyári kulturális és kiránduló ajánlatokat ismertették szerda este a Budapestre érkező ausztriai szakemberek, hogy bemutassák azokat a magyar kollegáknak.
Trendek Ausztria nyári turizmusában

Trendek Ausztria nyári turizmusában 

Érdekes összefüggések és megállapítások olvashatóak ki az Österreich Werbung frissen publikált jelentéséből, amely a nyári turisztikai szezonban megfigyelt trendeket összegezte. 
Bemutatták az Österreich Werbung új vezérigazgatóját

Bemutatták az Österreich Werbung új vezérigazgatóját 

2023 májusától Astrid Steharnig-Staudinger turisztikai- és marketingszakember veszi át Ausztria nemzeti turisztikai marketingszervezetének, az Österreich Werbung-nak (ÖW) a vezetését. 
Herr Strasser elköszönt, Hinteregger úr beköszön

Herr Strasser elköszönt, Hinteregger úr beköszön 

Őrségváltás az Österreich Werbung (ÖW) budapesti irodájának élén. A most búcsúzó, és az augusztustól helyette Budapestre költöző két turisztikai szakember a magyarországi osztrák nagyköveti rezidenciáján, a budai Városmajor utcában, ünnepélyes fogadás keretében vett búcsút, illetve mutatkozott be.
ÖW: új vezetési struktúra a piacokon, vezetőségváltás Budapesten

ÖW: új vezetési struktúra a piacokon, vezetőségváltás Budapesten 

Átalakításra kerül az Österreich Werbung (ÖW) vezetési struktúrája a nemzetközi piacokon a cég 2026-os stratégiájával és egyes vezetők rotációjával összhangban. Ez utóbbi magyarországi képviseletüket is érinti.
Ausztria optimistán néz a szezon elé

Ausztria optimistán néz a szezon elé 

Két új reklámszpottal, új szlogennel, és a hamisítatlan osztrák értékekkel készülnek a szezonra. Az Österreich Werbung szezonnyitó sajtótájékoztatóján jártunk.
Magyar szakemberek ismerkedtek Ausztria kínálatával

Magyar szakemberek ismerkedtek Ausztria kínálatával 

Sikeresen lezajlott 2022. április 7-én az Österreich Werbung workshopja a Budapest Marriott Hotelben.

Eredményes osztrák workshop a Marriottban 

Sikeresen lezajlott 2021. szeptember 20-án az Österreich Werbung workshopja a Budapest Marriott Hotelben.

Vezérváltás az Österreich Werbungnál 

Személyi változás történt az Österreich Werbung (ÖW) élén.

Információs oldalt indított az Osztrák Turisztikai Hivatal 

Az Österreich Werbung legújabb kezdeményezése egy információs dashboard, amely naponta frissül.

Télen-nyáron Ausztria 

Az Österreich Werbung budapesti képviselete workshopot rendezett 2018.09.20-án, csütörtökön, a Radisson Blu Béke Hotelben. Az eseményen Vorarlberg tartományon kívül Ausztria összes tartománya megjelent: Bécs, Burgenland, Alsó-Ausztria, Felső-Ausztria, Tirol, Karintia, Salzburg és Stájerország is.

Az osztrákoknál a nyár a két kerék körül forog 

Az aktív és kerékpáros turizmusról nyugati szomszédunk mindent tud. Az Österreich Werbung nyárindító rendezvényén jártunk. 

Workshop a kiutaztatóknak 

Az Österreich Werbung Ausztria nemzeti turisztikai szervezetének budapesti képviselete workshopot rendez 2018. április 09-én, 10-14 óra között a Kempinski Hotelben, amelyre szeretettel várja a kiutaztatással foglalkozó magyar utazási irodákat.

Osztrák szolgáltatókkal ismerkedhet! 

Itt a tavasz, amely elhozza hozzánk Ausztriát!

Horváth-Sarródi Laura távozik az Österreich Werbungtól 

December 15-től már nem dolgozik az osztrák idegenforgalmi hivatalnál. Helyét Kaufmann Ildikó veszi át — tudtuk meg hétfőn az Österreich Werbungtól.

„Szívből köszönöm és minden jót kívánok a jövőben” 

Ekképpen búcsúzott magyarul, remek kiejtéssel Carmen Breuss az osztrák nagykövetség rezidenciájának kertjében, majd átadta az Österreich Werbung (ÖW) budapesti képviseletének vezetését Michael Strassernek 2017. agusztus 10-én.

Magyarul már nem elérhető az Österreich Werbung infószolgálata 

2017 januárjától az osztrák üdülési információs szolgálat a magyar érdeklődők részére angol és német nyelven, e-mailben lesz elérhető – értesítette szerkesztőségünket az osztrák turisztikai hivatal.

Osztrák Workshop szeptember 22-én 

Az Österreich Werbung budapesti képviselete workshopot rendez 2016. szeptember 22-én, 10-14 óra között a Spoon hajón.

Osztrák Workshop 

Az Österreich Werbung budapesti képviselete workshopot rendez 2016. szeptember 22-én, 10-14 óra között a Spoon hajón.

Változás az Osztrák Idegenforgalmi Hivatal régiós vezetésében 

Az Österreich Werbung közép-kelet európai régiójának ideiglenes vezetését Carmen Breuss veszi át.

Egyre több magyar nyaral Ausztriában 

Az Österreich Werbung (Osztrák Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal) idén még több aktivitással hívja fel az utazóközönség figyelmét az ország széles körű tavaszi és nyári turisztikai kínálatára.

Távozik az Osztrák Idegenforgalmi Képviselet vezetője 

Emanuel Lehner-Telic, az Österreich Werbung közép-kelet-európai régiójának jelenlegi vezetője augusztus 1-től az Osztrák Idegenforgalmi Hivatal ázsiai régiójának irányításáért lesz felelős Pekingben.

Kastélyok, hintók, vadászat: Habsburg uralkodók ünnepe Ausztriában 

Tematikus kiállítássorozatok Ferenc Józseftől Mária Teréziáig.

Bővült az osztrák idegenforgalmi hivatal budapesti csapata 

2015. november 1-jétől új munkatárssal bővült az Österreich Werbung budapesti képviseletének csapata. 

Ősszel nyarazunk 

Hagyományosan ősszel jelennek meg az Österreich Werbung (ÖW) szervezésében azok az osztrák turisztikai szolgáltatók, akik nagyon várják a következő nyár magyar vendégeit.

Megyek, megnézem mit művel a szomszéd pap! 

Csak előtte rendelek pár sílécet a svédektől - valahogy így kezdődött a síelés az ausztriai Vorarlbergben. Ez se ma történt.

Száz turisztikai szakembert képeztek az osztrák turizmus jövőjéről 

Az Osztrák Idegenforgalmi Hivatal (Österreich Werbung, ÖW) az atb_experience 2015 rendezvény keretén belül több mint 200 belföldi és külföldi turisztikai termékfejlesztési döntéshozót hívott meg a Hohe Tauern Nemzeti Parkba.

Egy hely, ahol elsüllyesztik a karácsonyfát 

Az Österreich Werbung egy igazi családias vacsorát rendezett a szakmabelieknek a belvárosi Tigris étteremben, ahol az osztrákok életét és Ausztria téli sportolási lehetőségeit mutatták be.

Síprogramok, bányarobbantás és advent Ausztriában 

Október 2-án rendezte meg az Österreich Werbung budapesti képviselete a tizedik éve hagyománnyá vált, téli programokat ajánló workshop programját. A helyszín a Spoon Café & Lounge állóhajó volt.

Osztrák workshopon Ausztria turisztikai kínálata 

Az Österreich Werbung budapesti képviselete workshopot rendez 2014. október 2-án, 10-14 óráig.

Steiermark Workshop a Spoon hajón 

A rendezvényen 36 magyar utazási iroda 48 munkatársa vett részt.

Szeretne bekukkantani a szomszéd lakásába? 

Budapesti villaépületben mutatkozik be Ausztria modern oldala.

Kulináris híd lencséből, hegyi szénából 

Ausztria és Magyarország történelme, kultúrája és gasztronómiája ezer szálon kötődik egymáshoz. Néha azért nem árt ezt a kapcsolatot megerősíteni. 

Nagy hegyek, almabor és szinglik 

Stájerország túl szép ahhoz, hogy pár nappal letudjuk - tartja a mondás. Sőt, úgy tűnik, hogy a hosszabb tartózkodás tudatosult is a magyar utazóközönségben, mivel a tavalyi vendégéjszakák száma - 110 334 - 10,5%-kal növekedett stájer „sógorainknál” - derült ki csütörtökön a Steiermark Tourismus budapesti sajtótájékoztatóján.

Párbajt vívtak az osztrák és a magyar borászok 

Nemes küzdelemben szoros eredmény született a minap azon az osztrák-magyar borászpárbajon, amelyet az Österreich Werbung szervezett Budapesten.

Személyi változások az Österreich Werbungnál 

Visszatért Kocsis Krisztina - tájékoztatott hétfőn az Österreich Werbung.

2013: rekordév az osztrák turizmusban 

A 2013-as évet is kiváló eredményekkel zárta az osztrák turisztikai ágazat. Mind a 36,8 milliós vendégérkezés, mind pedig a 132,6 millió regisztrált vendégéjszaka rekorderedménynek számít. Így a turizmus továbbra is Ausztria meghatározó gazdasági ágazatai közé tartozik - tájékoztatott csütörtökön az Österreich Werbung.

A schönbrunni palota egyszerűen verhetetlen 

2012-es adatok alapján toronymagasan nyerte a bécsi schönbrunni palota az osztrák attrakciók látogatottsági „versenyét” - tudtuk meg az Österreich Werbung (ÖW) budapesti képviseletétől.

Hogyan legyünk profik a síelésben? 

Az Österreich Werbung (ÖW) három youtube videóban Miklós Edittel segít, aki a 2013-as FIS alpesi sí világkupa ranglista 34. helyezettje lesiklásban.

Idén is hozzuk a formánkat Ausztriában 

Aligha ha csalódnak bennünk derék osztrák szomszédaink turisztikai szolgáltatói idén - derült ki a csütörtöki osztrák workshopon, Budapesten.

Kétévente atb_experience 

Június 9-11. között az Österreich Werbung 300 kül- és belföldi résztvevőt látott vendégül Ausztriában információ-és véleménycsere céljából. Az atb_experience mottója a következő volt: „tourism in transition. 

Költözik az alsó-ausztriai képviselet 

2013. július 1-jétől, az Alsó-Ausztria Idegenforgalmi Képviseletnek az Ecoplus International Magyarország Kft.-vel közös irodája megszűnik. A képviselet székhelye a tartományi fővárosba St. Pölten-be kerül át, a Traisen folyó mellett létrehozott kormányzati negyedbe.

Remek tél után sikeres nyárért dolgoznak az osztrákok 

Az Österreich Werbung magyarországi képviselete szervezésében több mint 30 turisztikai partner utazott Budapestre, a Corinthia Hotelben tartott osztrák workshopra.

Eddigi legnagyobb nyári kampányát kezdi az ÖW 

Az Österreich Werbung Budapest továbbra is a nyárra koncentrál. Elkezdődött az eddigi legnagyobb nyári kampány a magyar piacon. 

Rekordot döntött az osztrák turizmus 

2012 abszolút rekordév volt az osztrák turizmusban.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!