hirdetés
hirdetés

Vonattal a karneválra

A Venezia Expressz március 1-jén este indul Budapestről; március 2-án délelőtt érkezik a lagúnák városába, ahol az utasok rögtön belevethetik magukat az álarcos forgatagba és felfedezhetik Velence csodáit. A Canal Grande, a Rialto híd, a Szent Márk tér a híres harangtoronnyal és a gyönyörű bazilikával vagy a Dózse-palota és a Sóhajok hídja mind-mind kihagyhatatlan helyszínek!

hirdetés

A vonat este indul vissza Magyarországra; március 3-án délelőtt érkezik vissza Budapestre. Az utazás oda- és visszafele is az éjszakai pihenés idejére esik, így a kedvezményes jegy vásárlói időt és szállásköltséget takaríthatnak meg. A MÁV Nosztalgia Kft.-vel közösen indított különvonat Budapest és Velence esetében is a központból indul és oda is érkezik, nincs transzferköltség, irreális poggyászkorlátozás, időrabló check-in – a vasúti utazás kényelmes, biztonságos és takarékosan megszervezhető.

forrás: 123rf

A Venezia Expresszre Budapesten két helyen – a Keleti pályaudvaron és Kelenföldön –, illetve Érd alsón, Székesfehérváron, Veszprémben és Zalaegerszegen is fel lehet szállni.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk