Szintet lépett a Hilaris Hotels

A tanácsadó testület tagjai a turizmus, ingatlanfejlesztés, marketingkommunikáció és bankszektor elismert szakemberei, akiknek közös küldetése, hogy a Hilaris Hotels nem csak Magyarországon, hanem a régió turizmusának fejlesztésében és bővítésében is kulcsszerepet játsszon. Minden egyes tag széleskörű tapasztalatot, gazdag tudást és egyedi nézőpontot képvisel – már korábban is sokszorosan hozzájárulva a turizmus fejlődéséhez.

Küldetésüket a tanácsadói testület elnöke, dr Zsuffa Ákos így fogalmazta meg:

„Mindannyian elkötelezettek vagyunk a magyar turizmus fejlődése mellett és a Hilaris Hotels
belépésével egy olyan koncepció és márka jelent meg, amely mellé büszkén állunk. Izgalommal várjuk a közös munkát a kiváló szakemberekből álló Hilaris csapattal.”

Hilaris Hotels
Hilaris Hotels
Fotó: Hilaris Hotels

A tanácsadó testület céljai:
- a regionális turizmus fejlődésének előmozdítása. Együttműködés a helyi és nemzeti turisztikai hivatalokkal, a régió egyedülálló kulturális, történelmi és természeti értékeit kiemelő vonzó turisztikai kínálat kialakítása és népszerűsítése érdekében.
- fenntartható növekedés és terjeszkedés támogatása: A Hilaris Hotels stratégiai terjeszkedésének irányítása új helyszíneken, biztosítva, hogy minden egyes új ingatlan átgondoltan illeszkedjen a koncepcióba, a környezetébe, erősítve a helyi közösségeket - miközben megőrzi örökségüket, hagyományaikat.
- innovációs és fenntartható vendéglátási gyakorlatok bevezetése: A legmodernebb technológiák és fenntartható gyakorlatok bevezetése a szállodaüzemeltetésben a vendégélmény és az üzemeltetési hatékonyság javítása érdekében.
- regionális kapcsolatok kialakítása: Erős kapcsolatok kialakítása a fejlesztésben és üzemeltetésben érdekelt felekkel, köztük a helyi önkormányzatokkal, vállalkozásokkal és közösségekkel, a régió gazdasági fejlődésének támogatása érdekében.
- kiváló szolgáltatási színvonal biztosítása: Új minőség felállítása a személyre szabott, prémium szállodai kategóriában, azért, hogy a szállodalánc minden vendégének tartózkodása emlékezetes és páratlan legyen.

 


MTÜ-értékelés az idei első félévről

MTÜ-értékelés az idei első félévről 

A budapesti és a vidéki szálláshelyek forgalmát, vendégéjszaka alakulások számát vették górcső alá.
Hét elején átadták a budai Bem téren épült új luxushotelt

Hét elején átadták a budai Bem téren épült új luxushotelt 

A belsőépítészeti terveket a holland sztárdesigner, Marcel Wanders készítette, a magyar 3h Építészirodával közösen.
Alakul a budapesti reptérnél épülő négycsillagos szálloda

Alakul a budapesti reptérnél épülő négycsillagos szálloda 

Szerkezetkész az újabb terminálkapcsolatú szálloda Ferihegyen.
Frissítő újdonságokkal vár nyáron a Hotel Clark Budapest!

Frissítő újdonságokkal vár nyáron a Hotel Clark Budapest!  

A főváros szívében, a Lánchíd és a Budai Vár lábánál található 5 csillagos Hotel Clark számtalan üdítő újdonságot és felfrissülést kínál ezen a forró nyáron nem csak a városba látogató külföldi, de a hosszú hétvégi „staycation”-re vágyó hazai vendégnek is.
MSZÉSZ Társult tagok - pályázati lehetőség

MSZÉSZ Társult tagok - pályázati lehetőség 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) Társult tagjai részére idén is meghirdeti az „Év Technológiai Újítása" pályázatot.
Igazgatóváltások az Accent Hotels-nél

Igazgatóváltások az Accent Hotels-nél 

A szállodalánc csapata két új szakemberrel bővült.
Itt a Michelin Guide ajánlást kapott hazai hotelek teljes listája

Itt a Michelin Guide ajánlást kapott hazai hotelek teljes listája 

A júniusi négy új minősítéssel együtt már huszonöt magyar szálláshely került be a világszerte ismert Michelin Guide által ajánlott szálláshelyek közé.
Új generációs, jól kereső utazó közönséget céloz meg kisfilmjeivel ez a budapesti ötcsillagos hotel

Új generációs, jól kereső utazó közönséget céloz meg kisfilmjeivel ez a budapesti ötcsillagos hotel  

A belvárosi Vörösmarty téren található Dorothea Hotelről sugároz bemutató kisfilmeket júliusban a CNBC International a kereskedelmi műsoridejében.
Gasztronómiai kalandok, időutazás és egy 120 éves hotel

Gasztronómiai kalandok, időutazás és egy 120 éves hotel 

A 120. születésnapját ünneplő legendás győri szálláshelyen jártunk.
Itt az év Green Collection Szállodája

Itt az év Green Collection Szállodája 

Ez az ötcsillagos pesti belvárosi hotel nyerte el „Az Év Green Collection Szállodája” címet Japánban.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.