Március 14-én, 19.00 órakor az immár ötödik alkalommal megrendezésre kerülő gasztronómiai eseményen a Béres Szőlőbirtok és Pincészet kitűnő boraihoz komponált ételkülönlegességeket a szálloda séfje.
A kínálat:
Vendégváró tepertős pogácsa - Béres Sárgamuskotály 2007, száraz
Pácolt házi nyúlgerinc dióolajos zeller salátaágyon - Béres Tokaji Hárslevelű 2006, száraz
Vargánya krémleves - Béres Naparany Cuvée 2006, száraz
Szürkemarha bélszín tokaji sajttal sütve, diófelfújttal, balzsamecet esszenciás szőlőraguval - Béres Tokaji Szamorodni 2003, száraz
Magita kisasszony kedvenc étke hercegnőburgonyával - Béres Késői Szüretelésű Hárslevelű 2003, félédes
Csokoládé soufle bourbon vaníliával - Béres Tokaji Aszú 5 puttonyos 2003