A vacsorát korhű reneszánsz muzsika kíséri, míg az ételekkel Golyák Csaba, a Kikelet Hotel szakácsolimpikon chefje szolgál majd.
Étkek:
Fejedelmi fehérbor palástos halcsemegék - fogas, csuka, harcsa pástétom - szegfűborsos kolduslében, spárga salátával
Nyílvesszővel lőtt Szent László füves vadkacsa leves sáfrányos, tárkonyos, céklás ízkísérettel Sörben párolt sertésfej borsporos, fokhagymás szaftjával, zsemlegaluskával
Pattantyús mesteri tökéllyel készített vörösboros szarvastehén húsa, kamillás-mézes szopós malac almával, körtével töltve, kacsamáj szeleteivel, zsályás sült kenyérrel
Beatrix akácmézes, gesztenyés tortája, édes, mazsolás, gyömbéres kukoricakásával, erdei gyümölcsök ánizsos kompótlében. (www.hotelkikelet.hu)