A szálloda már a soft opening időszaka alatt is jelentős érdeklődésnek örvendett, a villányi Vörösborfesztivál (október 3-5.) és az októberi hosszú hétvége pedig már teltházas. Villány szívében, a pincesoron elhelyezkedő szállodában 11 régi, de teljesen felújított standard szoba, 12 újonnan épített superior szoba, és 2 db apartman kínál kényelmes pihenést. A ház Crocus Wellness & Spa egysége harmóniában a Crocus Wine Spa egységgel teljes testi-lelki feltöltődést biztosít. Itt úszómedence, hidromasszázs élménymedence, meleg vizes ülőfürdő, finn szauna, infra szauna, gőzkabin, élményzuhany, jégkút, párhuzamos aromafürdő, jacuzzi, egyedi és különleges vinoterápiás kezelések várják a vendégeket. A konferencia terem indoor tréningek, menedzser meetingek, kisebb létszámú céges összejövetelek befogadására alkalmas. A szálloda étterme, a Mandula Étterem és Bor Bár a borvidéken fellelhető kiváló alapanyagokra épülő kreatív konyhával kényezteti a bor és a gasztronómia lelkes rajongóit. Az étteremhez kapcsolódó Szeparé és Bortrezor kényelmes bőrfotelekben, egy szivar melletti borozgatás, és beszélgetés hangulatos helyszínét kínálja. A szálloda alatt meghúzódó több száz esztendős, boltíves, tradicionális látványpince a különböző borkóstoló programok autentikus helyszíne.
Hamarosan nyit a Crocus Gere Bor Hotel****
Október elsején nyílik a villányi négycsillagos Crocus Gere Bor Hotel, Villány és a borvidék első négy csillagos családi wellness- és bor szállodája, amely Gere Attila családi vállalkozásának újabb gyöngyszeme.

Megújult a Kempinski Hotel Corvinus
350 új élmény: a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben befejeződött a szobák és lakosztályok felújítása.

Itt is lesz tagja a luxusszállodaláncnak
A Hyatt luxusszállodalánc folytatja terjeszkedését a régióban az AluaSoul Sunny Beach megnyitásával Bulgáriában.

Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts
Az IHG portfóliója Lengyelországban meghaladja a 30 működő és fejlesztés alatt álló szállodát.

Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója
A Hazai Provence butikhotel és a 84 Bisztró a magyar cégcsoporthoz került.

SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben
A soproni Lőverek egy apró. romantikus szálláshelyén igazi házi muzsika szól majd a fesztivál ideje alatt.

Miért fontos az STR a szállodák napi működése során?
Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.

Friss trendriport : hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette áprilisi trendriportját a KSH adatai alapján.

Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében
A hotellánc a franciaországi WWF-fel partnerségben kidolgozta a fenntartható tengeri eredetű élelmiszerekkel kapcsolatos alapelveket.

KSH: áprilisi vendégérkezés adatok
2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.

MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője
A beszélgetés során arról értekeztek, hogy mit jelent valójában a „luxus desztináció”.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.