Igazgatóváltás ennél a belvárosi ötcsillagos háznál

Mátrafüredről érkezett a Verno House új szállodaigazgatója. Nehéz Tamás több, mint 15 éves karrierje során több éttermet és szállodát is vezetett, köztük a Flava Kitchen & More helyén egykor működő Borkakas Bistrot és a mátrafüredi Avar Hotelt. A tapasztalt szakember célja, hogy a BOTANIQ Collection kötelékébe tartozó Verno House még sikeresebb legyen a jövőben, áll a BDPST közleményében.

Mint írják, a BOTANIQ Collection ernyőmárka első fővárosi szállodájába érkezett Nehéz Tamás szállodaigazgatói pozícióba. A szakember tanulmányait a Kodolányi János Egyetemen és a Budapesti Gazdasági Egyetemen végezte, több, mint 15 éves szakmai pályafutása során számos étteremben és szállodában megfordult már.

Nehéz Tamás / Forrás: BDPST
Nehéz Tamás / Forrás: BDPST

A Verno House szállodaigazgatójaként elkötelezett célja, hogy a hotel szorosan együttműködve a ház étterme, a Flava Kitchen & More és a BOTANIQ Collection csapatával legyen sikeres. 

Amikor új szállodaigazgatót kerestünk a Verno House élére, fontos volt számunkra, hogy olyan embert válasszunk, aki megfelelő tapasztalattal rendelkezik, emellett mind emberileg, mind szakmailag illeszkedik a szálloda mentalitásához

– mondta Somlyai Zoltán, a BDPST Hotel Management Zrt. vezérigazgatója.

A Verno House véleményem szerint kiemelkedő a budapesti szállodakínálatban, részben elhelyezkedésének, részben a különleges designnak és nagy mértékben a kollégáimnak köszönhetően

– tette hozzá Nehéz Tamás.

A Botaniq Collection ernyőmárka tagjai 2024 áprilisában különleges esemény keretén belül mutatkoztak be a hazai és nemzetközi sajtó, valamint vendégeknek - az eseményről mi is beszámoltunk.

Valamint ez az a hotel, amely Klasszis TopDesign 2023 versenyünk egyik nagy győztese volt, több díjat is bezsebelt.

 

 

 

 


MTÜ-értékelés az idei első félévről

MTÜ-értékelés az idei első félévről 

A budapesti és a vidéki szálláshelyek forgalmát, vendégéjszaka alakulások számát vették górcső alá.
Hét elején átadták a budai Bem téren épült új luxushotelt

Hét elején átadták a budai Bem téren épült új luxushotelt 

A belsőépítészeti terveket a holland sztárdesigner, Marcel Wanders készítette, a magyar 3h Építészirodával közösen.
Alakul a budapesti reptérnél épülő négycsillagos szálloda

Alakul a budapesti reptérnél épülő négycsillagos szálloda 

Szerkezetkész az újabb terminálkapcsolatú szálloda Ferihegyen.
Frissítő újdonságokkal vár nyáron a Hotel Clark Budapest!

Frissítő újdonságokkal vár nyáron a Hotel Clark Budapest!  

A főváros szívében, a Lánchíd és a Budai Vár lábánál található 5 csillagos Hotel Clark számtalan üdítő újdonságot és felfrissülést kínál ezen a forró nyáron nem csak a városba látogató külföldi, de a hosszú hétvégi „staycation”-re vágyó hazai vendégnek is.
MSZÉSZ Társult tagok - pályázati lehetőség

MSZÉSZ Társult tagok - pályázati lehetőség 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) Társult tagjai részére idén is meghirdeti az „Év Technológiai Újítása" pályázatot.
Igazgatóváltások az Accent Hotels-nél

Igazgatóváltások az Accent Hotels-nél 

A szállodalánc csapata két új szakemberrel bővült.
Itt a Michelin Guide ajánlást kapott hazai hotelek teljes listája

Itt a Michelin Guide ajánlást kapott hazai hotelek teljes listája 

A júniusi négy új minősítéssel együtt már huszonöt magyar szálláshely került be a világszerte ismert Michelin Guide által ajánlott szálláshelyek közé.
Új generációs, jól kereső utazó közönséget céloz meg kisfilmjeivel ez a budapesti ötcsillagos hotel

Új generációs, jól kereső utazó közönséget céloz meg kisfilmjeivel ez a budapesti ötcsillagos hotel  

A belvárosi Vörösmarty téren található Dorothea Hotelről sugároz bemutató kisfilmeket júliusban a CNBC International a kereskedelmi műsoridejében.
Gasztronómiai kalandok, időutazás és egy 120 éves hotel

Gasztronómiai kalandok, időutazás és egy 120 éves hotel 

A 120. születésnapját ünneplő legendás győri szálláshelyen jártunk.
Itt az év Green Collection Szállodája

Itt az év Green Collection Szállodája 

Ez az ötcsillagos pesti belvárosi hotel nyerte el „Az Év Green Collection Szállodája” címet Japánban.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.