Igazgatóváltás ennél a belvárosi ötcsillagos háznál

Mátrafüredről érkezett a Verno House új szállodaigazgatója. Nehéz Tamás több, mint 15 éves karrierje során több éttermet és szállodát is vezetett, köztük a Flava Kitchen & More helyén egykor működő Borkakas Bistrot és a mátrafüredi Avar Hotelt. A tapasztalt szakember célja, hogy a BOTANIQ Collection kötelékébe tartozó Verno House még sikeresebb legyen a jövőben, áll a BDPST közleményében.

Mint írják, a BOTANIQ Collection ernyőmárka első fővárosi szállodájába érkezett Nehéz Tamás szállodaigazgatói pozícióba. A szakember tanulmányait a Kodolányi János Egyetemen és a Budapesti Gazdasági Egyetemen végezte, több, mint 15 éves szakmai pályafutása során számos étteremben és szállodában megfordult már.

Nehéz Tamás / Forrás: BDPST
Nehéz Tamás / Forrás: BDPST

A Verno House szállodaigazgatójaként elkötelezett célja, hogy a hotel szorosan együttműködve a ház étterme, a Flava Kitchen & More és a BOTANIQ Collection csapatával legyen sikeres. 

Amikor új szállodaigazgatót kerestünk a Verno House élére, fontos volt számunkra, hogy olyan embert válasszunk, aki megfelelő tapasztalattal rendelkezik, emellett mind emberileg, mind szakmailag illeszkedik a szálloda mentalitásához

– mondta Somlyai Zoltán, a BDPST Hotel Management Zrt. vezérigazgatója.

A Verno House véleményem szerint kiemelkedő a budapesti szállodakínálatban, részben elhelyezkedésének, részben a különleges designnak és nagy mértékben a kollégáimnak köszönhetően

– tette hozzá Nehéz Tamás.

A Botaniq Collection ernyőmárka tagjai 2024 áprilisában különleges esemény keretén belül mutatkoztak be a hazai és nemzetközi sajtó, valamint vendégeknek - az eseményről mi is beszámoltunk.

Valamint ez az a hotel, amely Klasszis TopDesign 2023 versenyünk egyik nagy győztese volt, több díjat is bezsebelt.

 

 

 

 


15 éve vörösben – a Kempinski ikonikus nagyköveteinek ünnepe

15 éve vörösben – a Kempinski ikonikus nagyköveteinek ünnepe 

Idén 15 éves a Lady in Red program, amely a Kempinski szállodalánc egyik legjellegzetesebb arculati eleme.
Friss, ropogós trendriport – 2025 májusi szállodai forgalomról

Friss, ropogós trendriport – 2025 májusi szállodai forgalomról 

Az idei év ötödik hónapjában Magyarországon 987 szálloda üzemelt.
Elégedett a szaktárca a tavasz utolsó hónapjában elért turisztikai eredményekkel

Elégedett a szaktárca a tavasz utolsó hónapjában elért turisztikai eredményekkel 

NGM: tovább dübörög a turizmus a hazai szálláshelyeken.
Négycsillagos reptéri szálloda Debrecenben

Négycsillagos reptéri szálloda Debrecenben 

Bemutatkozott az ibis Styles Debrecen Airport Hotel.
KSH-gyorsjelentés a hazai szálláshelyek májusi forgalmáról

KSH-gyorsjelentés a hazai szálláshelyek májusi forgalmáról 

Áprilisban a turisztikai szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.
Új tulajdonosnál a Budapest Marriott Hotel

Új tulajdonosnál a Budapest Marriott Hotel 

Jó ideje árulták, mostanra megszületett a megállapodás: tulajdonost váltott a Duna-parti ötcsillagos szálloda.
MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra

MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége idén is meghirdette társult tagjai részére az Év Technológiai Újítása pályázatot.
Rangos nemzetközi minősítést zsebelt be a dél-balatoni szálloda

Rangos nemzetközi minősítést zsebelt be a dél-balatoni szálloda 

Elsőként a balatoni házak közül Green Globe-minősítést kapott a Mövenpick BalaLand Resort.
Szallas.hu: Siófokra érkezett a legtöbb foglalás

Szallas.hu: Siófokra érkezett a legtöbb foglalás 

Rövidülnek, de nem maradnak el a nyaralások. Tények és tervek a magyarok belföldi vakációjáról – a szállásfoglaló portál adatai alapján.
„Nyaralj most, fizess később” – Ki áll a Hilaris Hotels mögött?

„Nyaralj most, fizess később” – Ki áll a Hilaris Hotels mögött? 

A milliárdos, akiről ma mindenki beszél, de kevesen ismerik igazán.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.