Megszépülten várja a nyarat a Hunguest Bük - Ahol a törzsvendég különösen fontos

Bükfürdő az egyik legkedveltebb célpontja a magyar és külföldi, pihenni vágyó vendégeknek. Generációk kedvence lett az elmúlt évtizedek alatt az üdülőváros, törzsvendégek százai pedig az itteni Hunguest szállodák családias hangulatára esküsznek.

A törzsvendégek megtartása és számuk bővítése miatt is döntött úgy a szállodalánc, hogy jelentős fejlesztéseket hajt végre több szállodájában, közte elsősorban a Hunguest Bükben.

Modern, stílusos belső terek, szaunavilág

A folyamat már 2o22-ben elkezdődött, ekkor nyílt meg a Hunguest Bük keleti szárnya. Tavaly májusban megnyitotta kapuit a nyugati szárny is, így az egykori Hunguest Hotel Répce Gold 10 hónapon át zajló fejlesztése is véget ért. A felújítások során modern, stílusos belső terek és szobák kerültek kialakításra. Különböző új, korszerű szolgáltatások is helyet kaptak, többek között fitneszterem és szaunavilág. A 7 emeletes épület 171 különböző méretű és kényelmi szintű szobával áll idén a pihenni vágyók rendelkezésére. A törzsvendégek az eddigieknél is nagyobb megbecsülésnek örvendhetnek: folyamatosan kedvezményeket és különböző ajánlatokat biztosítanak számukra. Ezek érezhetően közkedveltek, amiről számos pozitív visszajelzés tanúskodik. Egyéb, személyre szóló, ötletes kedvességekkel is igyekeznek meglepni a szállodában tartózkodókat, mint például a születésnapi csokoládé bekészítés, aminek nagy sikere van.

Megszépültek a fürdőszobák és a folyosók

A vendégek örömmel konstatálták, hogy megújultak a fürdőszobák, ahová belépve modern  álmennyezet, épített zuhanyzó vagy kád fogadja őket. Megszépültek a folyosói burkolatok, a világítástechnika cseréje is megtörtént. Ami ma különösen fontos: az energiagazdálkodás is korszerűsödött: a napelemek megfelelő időjárási körülmények esetén a nyugati szárny energiafelhasználásának 10 százalékát fedezik. A 2003-ban átadott épület erkélyei új, csúszásmentes burkolatot és bútorokat kaptak. A 128 autónak helyet adó parkoló is megújult, melyeket ingyenesen használhatnak a vendégek. A tisztán elektromos és plugin hibrid autók töltésére a keleti szárny parkolójában nyílik lehetőség. Az épület kívülről is megszépült: homlokzata két évtized után új színezést és modern bejárati designt kapott. A szállodaszárny wellness részlegét teljes körűen átalakíttatták. A vendégek a kényelmesen, fedett folyosón keresztül érhetik el a Bükfürdő Thermal & Spa szolgáltatásait. Az újra nyitó szállodai szárny várhatóan évente több mint 90 ezer vendégéjszakával és több tízmillió forint idegenforgalmi adóbevétellel járul hozzá Bükfürdő turisztikai teljesítményéhez.

A gyerekeket Büki Móki várja

A fővárostól mindössze kétórányira fekvő Hunguest Bükben a családosokat a nyári szezonban szerdától szombatig szervezett gyermekanimáció várja. A hotel kabalája, Büki Móki minden reggelinél és vacsoránál üdvözli a legkisebb vendégeket, akik mindig nagy örömmel fogadják Mókit, és reggelenként már számítanak az érkezésére. A szakképzett animátorok napközben kreatív foglalkozásokkal, este pedig minidisco-val várják a kicsiket. Az egykori három csillagos Hunguest Hotel Répce és a négy csillagos Hunguest Hotel Répce Gold 2023 májusától tehát egy szállodaként, Hunguest Bük néven működik tovább. A Hunguest Bük a vasi fürdőváros legnagyobb szállodakomplexumaként, összesen 360, megújult négy csillagos szobával és közösségi terekkel várja vendégeit.

A pincétől a padlásig újjá varázsolták

Az elmúlt évek fejlesztései során az összes lakóegység megújult, nyolc új szoba került kialakításra, a pincétől a padlásig újjávarázsolt hotel modernizált közösségi terekkel, szaunavilággal, megnövelt alapterületű étteremmel és 125 négyzetméteres játszóházzal fogadja a vendégeket. A szobaár tartalmazza a fürdőbelépőt is, így a Hunguest Bük vendégei a fűtött folyosón akár egy fürdőköntösben is átsétálhatnak a 34 medencével és több mint 5000 négyzetméternyi vízfelülettel rendelkező Bükfürdő Thermal & Spa fürdőkomplexumba. Magyarország egyik legkomplexebb fürdőélményén túl számos programot kínál a Vas megyei város: júliusban nyitott az ország legmodernebb VR élményparkja, a Funcity, rövid időtartamú autózással pedig elérhető Kőszeg és a szomszédos Ausztria is. A kerékpáros turisták is számos útvonal közül választhatnak Bükfürdő környékén.

A legjobb ár-érték arányú pihenés

A fővárostól mindössze kétórányira található Hunguest Bük a várakozások szerint a belföldi utazók mellett népszerű célpontja lesz a cseh, német és osztrák vendégeknek is. A Hunguest Bük két szárnyának fejlesztésére közel hatmilliárd forintot fordít a Hunguest Hotels, az összeg 25 százalékát teszi ki a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció keretében elnyert támogatás.


Páratlan művészeti élmény ebben a pesti szállodában

Páratlan művészeti élmény ebben a pesti szállodában 

Mától látogatható Fischer Judit Mundane Romance c. egyéni kiállítása a Hilton legújabb budapesti szállodájában.
A Marriott-nál  indul a LevelUp! program - a hazai szállodaipar egyedülálló kezdeményezéseként

A Marriott-nál indul a LevelUp! program - a hazai szállodaipar egyedülálló kezdeményezéseként 

A Marriott cégcsoport megelégelte azt a problémát, ami gyakran előtérbe kerül üzemelésük során: ez pedig a vendéglátóipari területen mindenki számára ismerős szakemberhiány.
Jelentős segítség érkezik állami szintről a bajba jutott visegrádi hotelnek

Jelentős segítség érkezik állami szintről a bajba jutott visegrádi hotelnek 

A súlyos mértékű tűzkárt szenvedett, több mint 100 főt foglalkoztató, 4 csillagos szálloda Hotel Silvanus helyreállításához az MTÜ 60 millió forinttal járul hozzá.
Tarcalon találkoztak a magyar kastélyszállodások, hamarosan Olaszországba indulnak

Tarcalon találkoztak a magyar kastélyszállodások, hamarosan Olaszországba indulnak 

A kastélyszállodások Tarcalon, az Andrássy Kúriában tartották éves közgyűlésüket április 15-én, hétfőn.
Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand

Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand 

Igencsak látványos rendezvény keretében, április 11-én, a Pesti Vigadóban debütált az új brand. Ahol az is kiderült, mit rejtenek a "titkos kertek"?
Díjeső a TRIBE budapesti tagjának

Díjeső a TRIBE budapesti tagjának  

Három kategóriában is díjazták a WING által fejlesztett TRIBE Hotel Budapest Stadiumot a LIV Hospitality Design Awards-on.
Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe

Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe 

A nemzetközi tanácsadó cég elemzése szerint kiemelkedő évet zárt a globális hotelpiac.
Indul a Marriott saját képzési programja

Indul a Marriott saját képzési programja 

LevelUp! elnevezéssel innovatív képzés indul a vendéglátóipari szakemberhiány pótlására a Marriott cégcsoport kezdeményezésére.
Moderonak indult, Meleaként nyílt meg Sárvár új ötcsillagos, tóparti szálláshelye

Moderonak indult, Meleaként nyílt meg Sárvár új ötcsillagos, tóparti szálláshelye 

Amelyet egy meghívásnak köszönhetően mi is kipróbálhattunk.
KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest

KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest 

A belföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma 14, a külföldi vendégéjszakáké 24 százalékkal emelkedett.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.