A Balaton Sound (július 7-10.) fesztiválra már telt ház lesz a szállodában – tudtuk meg Kurucz Gyöngyi sales és marketingigazgatótól.
A Wellamarin Kft. tulajdonosainak, Kiss Kálmánnak és Kiss Lászlónak az volt az elsődleges célkitűzése a beruházással, hogy a magyar tengerre érkező vendégek kényelmes, felső kategóriás, wellness lehetőségekkel is bíró szállodában kapjanak helyet.
Ehhez kapcsolódva a projektben fontos szerepet kapnak a többféle igényt kielégítő vendéglátó egységek, konferenciatermek, valamint a sport- és szabadidős programok. A négycsillagos wellness szálló 118 nagy alapterületű szobával, valamint több generáció elhelyezésére is alkalmas apartmannal és panorámás lakosztállyal várja leendő vendégeit.
A wellness részlegen számos szolgáltatás áll rendelkezésre: kültéri és beltéri, fűtött élménymedence gyermekpancsolóval, valamint gazdag szaunavilág (finn és bio szauna, infraszauna, tepidárium, caldarium, gőzkabin, jégbarlang, merülőmedence). Az aktív kikapcsolódás és gyermekprogramok között megtalálhatóak a bowling- és squash pályák, a fitness- és konditerem, gyermek játszóház és a játéksarok (csocsó, darts, X-Box).
A szálló és strandvendégek elegáns étterem, borozó, söröző, kávézó és hangulatos grillétterem közül is választhatnak. A 120 és 150 fő befogadóképességű konferenciatermek alkalmasak a meetingek, konferenciák és családi rendezvények lebonyolítására. A szálloda éttermének konyhafőnöke Kostyál Gábor, aki a Magyar Nemzeti Szakácsválogatott tagja, és tavaly ő képviselte hazánkat Genfben, a Bocuse d'Or Europe versenyen is.
A környezettudatosság (szelektív szemétgyűjtés) és energiatakarékosság (napkollektor) két meghatározó eleme lett a projektnek, mely közel 2 milliárd forint értékben, 575 millió forintos uniós pályázati támogatással készül.
A szálloda vezetői között a szakma elismert képviselőit találjuk: Czimondor Nándor igazgató évekig a zalakarosi Hotel MenDant vezette, Kurucz Gyöngyi sales és marketingigazgató a harkányi Thermal Hotel szállodavezetői posztjáról igazolt át, Märcz Zoltán Gábor étteremvezetőt a Hotel Yacht Club Siófokból ismerhetik a kollégák. Szókovács Dávid wellness manager Írországban szerzett külföldi szakmai gyakorlatot.
A Hotel Wellamarin-csapat tagjai továbbá: Kostyál Gábor chef, Czimondor Zsuzsanna, housekeeping vezető, Orosz Emília koordinátor, Kovács Tímea Anikó főkönyvelő, valamint Fonód Ferenc műszaki igazgató.
További információ: Hotel Wellamarin, 8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.
Tel: 84-545-800, Fax: 84-545-020, E-mail: [email protected]