Négycsillagos szálloda Zamárdiban

Június 28-án adják át ünnepélyes keretek között Zamárdiban a négycsillagos Hotel Wellamarint, amely július elsejétől fogadja a vendégeket.

A Balaton Sound (július 7-10.) fesztiválra már telt ház lesz a szállodában – tudtuk meg Kurucz Gyöngyi sales és marketingigazgatótól.

A Wellamarin Kft. tulajdonosainak, Kiss Kálmánnak és Kiss Lászlónak az volt az elsődleges célkitűzése a beruházással, hogy a magyar tengerre érkező vendégek kényelmes, felső kategóriás, wellness lehetőségekkel is bíró szállodában kapjanak helyet.

Ehhez kapcsolódva a projektben fontos szerepet kapnak a többféle igényt kielégítő vendéglátó egységek, konferenciatermek, valamint a sport- és szabadidős programok. A négycsillagos wellness szálló 118 nagy alapterületű szobával, valamint több generáció elhelyezésére is alkalmas apartmannal és panorámás lakosztállyal várja leendő vendégeit.

A wellness részlegen számos szolgáltatás áll rendelkezésre: kültéri és beltéri, fűtött élménymedence gyermekpancsolóval, valamint gazdag szaunavilág (finn és bio szauna, infraszauna, tepidárium, caldarium, gőzkabin, jégbarlang, merülőmedence). Az aktív kikapcsolódás és gyermekprogramok között megtalálhatóak a bowling- és squash pályák, a fitness- és konditerem, gyermek játszóház és a játéksarok (csocsó, darts, X-Box).

A szálló és strandvendégek elegáns étterem, borozó, söröző, kávézó és hangulatos grillétterem közül is választhatnak. A 120 és 150 fő befogadóképességű konferenciatermek alkalmasak a meetingek, konferenciák és családi rendezvények lebonyolítására. A szálloda éttermének konyhafőnöke Kostyál Gábor, aki a Magyar Nemzeti Szakácsválogatott tagja, és tavaly ő képviselte hazánkat Genfben, a Bocuse d'Or Europe versenyen is.

 

 

A környezettudatosság (szelektív szemétgyűjtés) és energiatakarékosság (napkollektor) két meghatározó eleme lett a projektnek, mely közel 2 milliárd forint értékben, 575 millió forintos uniós pályázati támogatással készül.

A szálloda vezetői között a szakma elismert képviselőit találjuk: Czimondor Nándor igazgató évekig a zalakarosi Hotel MenDant vezette, Kurucz Gyöngyi sales és marketingigazgató a harkányi Thermal Hotel szállodavezetői posztjáról igazolt át, Märcz Zoltán Gábor étteremvezetőt a Hotel Yacht Club Siófokból ismerhetik a kollégák. Szókovács Dávid wellness manager Írországban szerzett külföldi szakmai gyakorlatot.

A Hotel Wellamarin-csapat tagjai továbbá: Kostyál Gábor chef, Czimondor Zsuzsanna, housekeeping vezető, Orosz Emília koordinátor, Kovács Tímea Anikó főkönyvelő, valamint Fonód Ferenc műszaki igazgató.

További információ: Hotel Wellamarin, 8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.

Tel: 84-545-800, Fax: 84-545-020, E-mail: [email protected]

 


Itt is lesz tagja a luxusszállodaláncnak

Itt is lesz tagja a luxusszállodaláncnak 

A Hyatt luxusszállodalánc folytatja terjeszkedését a régióban az AluaSoul Sunny Beach megnyitásával Bulgáriában.
Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts

Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts  

Az IHG portfóliója Lengyelországban meghaladja a 30 működő és fejlesztés alatt álló szállodát.
Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója

Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója 

A Hazai Provence butikhotel és a 84 Bisztró a magyar cégcsoporthoz került.
SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben

SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben 

A soproni Lőverek egy apró. romantikus szálláshelyén igazi házi muzsika szól majd a fesztivál ideje alatt.
Miért fontos az STR a szállodák napi működése során?

Miért fontos az STR a szállodák napi működése során? 

Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.
Friss trendriport :  hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában

Friss trendriport : hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette áprilisi trendriportját a KSH adatai alapján.
Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében

Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében 

A hotellánc a franciaországi WWF-fel partnerségben kidolgozta a fenntartható tengeri eredetű élelmiszerekkel kapcsolatos alapelveket.
KSH: áprilisi vendégérkezés adatok

KSH: áprilisi vendégérkezés adatok 

2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.
MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője

MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője 

A beszélgetés során arról értekeztek, hogy mit jelent valójában a „luxus desztináció”.
Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről

Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről 

Mi történt eddig 2025-ben, és mi vár a hazai szállodaiparra a közeljövőben?

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.