A kiállítás felidézi az európai koronás fõk lakomáit, a látogatók többek között megtudják, hogy Medici Mária mit vitt magával a francia királyi udvarba. Galeotto hiteles forrásából értesülhetnek az érdeklõdõk Mátyás és Beatrix esküvõjérõl, és bepillanthatnak egy korabeli középkori konyhába. Színes tablók és eredeti tárgyak is láthatók az évente megrendezésre kerülõ hagyományõrzõ versenyekrõl, a mai gasztronómiai fesztiválokról. A látogatók interaktív módszerek segítségével a „reneszánsz életérzés” részeseivé válhatnak.
Reneszánsz ételek - ételek reneszánsza
Május 4-ig tekinthetõ meg a Reneszánsz ételek – ételek reneszánsza címû idõszaki kiállítás a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban, amelynek célja, hogy bemutassa a gasztronómiai kultúra újjászületését.

A házi kedvenc is szívesen látott vendég – robban a kisállatbarát szállások piaca
Itthon akár háromszor annyiba is kerülhet a kisállatunk nyaralása, mint Európa más városaiban.

Változás a nemzetközi szállodaláncnál
Megújította nevét és vállalati identitását az AccorInvest.

Tűz ütött ki a visegrádi négycsillagos szálláshelyen – FRISSÍTVE
A sors ismétli önmagát. A június 13-án történtekre reagált a ház tulajdonos-igazgatója.

Tíz szál gyertya az Aria Hotel Budapest születésnapi tortáján
2025-ben ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját az Aria Hotel Budapest.

Újjászületett szálloda a kiállítások kapujában – megnyílt a négycsillagos hotel
A korábbi Expo Congress Hotel felújításából született az Expo Tower.

Nem panaszkodhatnak a szállodások az idei pünkösdi hosszú hétvégére
A június eleji hosszú hétvégén 45 százalékkal több vendég szállt meg a Balatonnál, mint tavaly, közölte a Visit Hungary.

Megújult a Kempinski Hotel Corvinus
350 új élmény: a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben befejeződött a szobák és lakosztályok felújítása.

Itt is lesz tagja a luxusszállodaláncnak
A Hyatt luxusszállodalánc folytatja terjeszkedését a régióban az AluaSoul Sunny Beach megnyitásával Bulgáriában.

Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts
Az IHG portfóliója Lengyelországban meghaladja a 30 működő és fejlesztés alatt álló szállodát.

Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója
A Hazai Provence butikhotel és a 84 Bisztró a magyar cégcsoporthoz került.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.