Hamarosan elkészül a Coca Cola Beach Bár, amely Karib-tengeri hangulattal és 30 különböző koktéllal frissíti a hét medence körül tartózkodó vendégeket. Szintén új attrakció a szabadtéri masszázsok pergolája, amely rendszeresen bemutató masszázsoknak ad helyszínt. A fedett részben óriás gyertyák és helyiségenként különböző illatú füstölök, továbbá 30 óriás pálma teszik a tartózkodást még kellemesebbé. Kicserélték a 150 beltéri pihenőágyakat és 250 kültéri ágyat helyeznek el a napimádók számára. A Siam Center által üzemeltetett Thai-Központ három masszőrrel bevezeti a száraz masszázsok mellett az olajos masszázsokat is, valamint Magyarországon elsőként a paralell (szinkron) masszázst és a "négykezes" masszázst is. Csilingelő csengő és gong hívja fel a jövőben a vendégek figyelmét a Birdland Spa térítésmentes szolgáltatására, a kínálásokra: 11-órakor almával, 12 órakor illatos hűtött kendővel, 13 órakor jeges dinnyével, 14 órakor almával, 15 órakor pedig ismételten hűtött kendővel lepik meg a Spa-világban pihenő vendégeket.
Új szolgáltatások a Birdland Spában
A Bükfürdői Birdland Resort Spa-világa új szolgáltatásokat kínál vendégeinek.

Megújult a Kempinski Hotel Corvinus
350 új élmény: a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben befejeződött a szobák és lakosztályok felújítása.

Itt is lesz tagja a luxusszállodaláncnak
A Hyatt luxusszállodalánc folytatja terjeszkedését a régióban az AluaSoul Sunny Beach megnyitásával Bulgáriában.

Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts
Az IHG portfóliója Lengyelországban meghaladja a 30 működő és fejlesztés alatt álló szállodát.

Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója
A Hazai Provence butikhotel és a 84 Bisztró a magyar cégcsoporthoz került.

SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben
A soproni Lőverek egy apró. romantikus szálláshelyén igazi házi muzsika szól majd a fesztivál ideje alatt.

Miért fontos az STR a szállodák napi működése során?
Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.

Friss trendriport : hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette áprilisi trendriportját a KSH adatai alapján.

Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében
A hotellánc a franciaországi WWF-fel partnerségben kidolgozta a fenntartható tengeri eredetű élelmiszerekkel kapcsolatos alapelveket.

KSH: áprilisi vendégérkezés adatok
2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.

MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője
A beszélgetés során arról értekeztek, hogy mit jelent valójában a „luxus desztináció”.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.