Változások a Kempinski menedzsmentjében

Több személyi változás történt a Kempinski értékesítési és marketing osztályán a közelmúltban.

Ahogy már korábban hírül adtuk, a Kempinski Hotel Corvinus Budapest értékesítési és marketing igazgatója 2010. december 13-tól Parti János, irányítása alatt négy részleg dolgozik.

Az aktív értékesítéssel foglalkozó részleg vezetője Dénes Judit értékesítési igazgató, aki 2002-óta dolgozik a szállodában. Mostani pozícióját megelőzően a Conference & Banqueting igazgató munkakört töltötte be. Új pozíciójában mostantól az üzletszerző értékesítési tevékenységek koordinálásáért felel.

A csoport- és rendezvényértékesítést végző Conference & Banqueting részleg új vezetője Timku Szabolcs, Conference & Banqueting igazgató. A Corinthia Hotel Budapestben és a Gundel Étteremben eltöltött évek után, 2011. március 7-e óta a Kempinski Corvinusban folytatja pályafutását. A szálloda rendezvény- és szobakapacitásának értékesítése mellett, részlege a külső rendezvények piacán is erősíteni kívánja a szálloda jelenlétét.

A szálloda eddigi Reservations Managere, Kocsis Adrienn tölti be márciustól a Revenue Manager munkakört. Feladataihoz tartozik továbbra is a szobafoglalás felügyelete, valamint felelős az e-commerce tevékenységért. A Reservations Manager pozíciót ezentúl Silverio Laura tölti be, Varga Krisztinát pedig E-Commerce Managerré nevezték ki.

A Dudás Ildikó, Marketing Manager által vezetett Marketing/PR osztályon nem történt változás.


Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója

Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója 

A Hazai Provence butikhotel és a 84 Bisztró a magyar cégcsoporthoz került.
SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben

SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben 

A soproni Lőverek egy apró. romantikus szálláshelyén igazi házi muzsika szól majd a fesztivál ideje alatt.
Miért fontos az STR a szállodák napi működése során?

Miért fontos az STR a szállodák napi működése során? 

Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.
Friss trendriport :  hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában

Friss trendriport : hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette áprilisi trendriportját a KSH adatai alapján.
Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében

Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében 

A hotellánc a franciaországi WWF-fel partnerségben kidolgozta a fenntartható tengeri eredetű élelmiszerekkel kapcsolatos alapelveket.
KSH: áprilisi vendégérkezés adatok

KSH: áprilisi vendégérkezés adatok 

2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.
MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője

MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője 

A beszélgetés során arról értekeztek, hogy mit jelent valójában a „luxus desztináció”.
Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről

Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről 

Mi történt eddig 2025-ben, és mi vár a hazai szállodaiparra a közeljövőben?
Szállodások tavaszi közgyűlése: fókuszban a hitelezés és a marketing tevékenység

Szállodások tavaszi közgyűlése: fókuszban a hitelezés és a marketing tevékenység 

Helyszíni beszámoló az MSZÉSZ LXI. közgyűléséről, Esztergomból.
Íme, az új hévízi ötcsillagos ház menedzsmentje

Íme, az új hévízi ötcsillagos ház menedzsmentje 

Május 15-én megnyílt a Le Primore Hotel & Spa, Magyarország legnagyobb ötcsillag superior minősítésű spaszállodája.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.