A pesti Andrássy út egy új izgalmas hellyel gazdagodott

A pesti Andrássy út egy új izgalmas hellyel gazdagodott 

A hely, ahol még az egyszerű zsírosdeszka is igazi gasztro műalkotás.
Öt különleges hangulatú kávézó az Andrássy úton

Öt különleges hangulatú kávézó az Andrássy úton 

Míg elsétálunk az Oktogontól a Hősök teréig, a legváltozatosabb hangulatú, hívogató kávézók között válogathatunk.
Külföldieknek is izgalmas szabadtéri kiállítás az Andrássy úton

Külföldieknek is izgalmas szabadtéri kiállítás az Andrássy úton 

Andrássy Gyula születésének 200. évfordulója alkalmából az Andrássy út történetét bemutató szabadtéri fotókiállítás látható hétfőtől az Andrássy úton, az Oktogon és a Kodály körönd között.
Váratlan hír a mai helyzetben: a SZÉK kitart, sőt, étlapját is megújítja

Váratlan hír a mai helyzetben: a SZÉK kitart, sőt, étlapját is megújítja 

Egy igazi világújdonságot, töltött káposztából készült hamburgert is kínálnak őszi-téli menüsorukban. „Hagyományos ízek szokatlan köntösben" – így jellemezte az immár két éve – Budapest belvárosában – megnyitott székely gourmet étterem ügyvezetője az új étlapjukon megjelent Kárpát Burgert, aminek az alapja a töltött káposzta lett

Megmutatjuk az Andrássy út épülő hoteleinek mintaszobáit 

A mai napon hozta nyilvánosságra az Andrássy úton épülő két elegáns szálloda, az A3 és az A52 hotelek mintaszobáinak első fényképeit Radnóczy Eszter és az este'r partners belsőépítész iroda csapata.

Új butikhotel az Andrássy úton 

Teljes körűen felújítja, és butikhotellé alakítja a BDPST Group az Andrássy út egyik patinás épületét, a 116. szám alatt található, 1876-77-ben épült villát, amely egykoron Weiss Manfréd gyáriparos családjának tulajdonában is volt.

Városnézés hétvégén: erről időben szólt partnerének? 

Idén tizenhetedik alkalommal, szeptember 16-22. között rendezik meg az Európai Mobilitási Hetet, a környezetbarát és fenntartható városi közlekedés programsorozatát, melynek részeként az Andrássy úton Családi hétvége lesz szeptember 15-én (szombaton) és 16-án (vasárnap), amely hazánk legnagyobb zöld eseménye. Erre a hétvégére ismét a gyalogosoké és a kerékpárosoké az Andrássy út - hívta fel a figyelmet honlapján a BKK.

Volt egy álmunk 

Bármennyire is kereste a pontos évszámot Szarvas Szilvia és Gendur András, a La Perle Noire étterem két tulajdonosa, nem jutottak dűlőre a kérdésben, hogy mikor kezdődött a közös történetük. Így tehát valahogy úgy történhetett, hogy volt két barát a pesti vendéglátós éjszakában, akik sokat beszélgettek arról, milyen is lenne a tökéletes étterem.

Hogyan válhat turisztikai élménnyé Budapest világörökségi címe? 

A budapesti világörökségi helyszínek bemutatását fejlesztik a Metropolitan Főiskola mesterszakos hallgatói.

Zöld pázsit télen is az Andrássy úton 

A múlt héten kezdődött munkálatok végeztével nyugat-európai sétánnyá alakul az Andrássy út Terror Háza előtti szakasza. A Főkert Nonprofit Zrt. megbízásából élethű műfű szőnyeget telepítenek, így még decemberben is zöld pázsitban gyönyörködhetünk a világörökség részét képező sugárút érintett szakaszán.

Nagyon ráfér a hírverés az Andrássy úti luxusboltokra 

Alig akad köztük nyereséges - írja a Napi.hu.

A katari uralkodócsalád tagja vette meg a Balettintézetet 

Szálloda lehet az Andrássy úton található Balettintézetből, amely nemrég a katari uralkodócsalád egyik tagjának tulajdona lett.

Lakókocsiból reklámozzák a Balatont 

Vasárnap irány az Andrássy út, hogy jobban megismerjük a Balatont!

Összement az Andrássy út 

Számos érdeklődő látogatott el Budapest könnyed szórakozást ígérő terepasztal-kiállításának szakmai bemutatójára.

Miniversum - új látványosság Budapesten 

Várhatóan 2014. májusában nyit meg Budapest új turista- és családi látványossága, ahol Magyarország, Ausztria és Németország nevezetességei jelennek meg egy óriási terepasztalon, csaknem százszoros kicsinyítésben.

Mennyei édességbolt az Andrássy úton 

A hazai márkaépítés fontos állomása az első Bonbonetti Édességbolt szeptemberi megnyitása, a főváros szívében, az Andrássy úton. 

Átadták a bringasávot az Andrássyn 

Az ígért ütemterv szerint elkészült az Andrássy út új forgalmi rendje, melyet a kedden adott át a forgalomnak Tarlós István főpolgármester és Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója. A kerékpárral közlekedők és az autósok számára egyaránt biztonságosabb új forgalmi rendet, a kerékpársáv és a parkolósáv megcserélését a BKK vezetője a tavalyi Autómentes Napon ígérte meg, kivitelezése egy hónap alatt zajlott le az Andrássy út Oktogon és Bajcsy-Zsilinszky út közötti szakaszán.

Klaszterbe tömörülnek a VII. kerületi vállalkozók 

Az Andrássy út - Károly körút - Erzsébet körút - Rákóczi út közötti közel 1 négyzetkilométeres, multikulturális negyedként ismertté vált terület kereskedelmi, turisztikai forgalmának élénkítését, kulturális életének felpezsdítését, az utcák és épületek állapotának javítását célzó együttműködést indított útjára több VII. kerületi vállalkozás a Királyutca Designutca Klaszter mintájára.

Helycserés támadás az Andrássy úton 

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn megkezdte az Andrássy út belső szakaszán a forgalmi rend átalakítását. A munkák eredményeként helyet cserél a parkolósáv és a kerékpársáv az Oktogon és a Bajcsy-Zsilinszky út között, közölte a BKK.

Művészeti galéria a Párizsi Nagyáruház épületében 

A századelős szalonok világát idézi meg a csütörtök este megnyílt Párisi Galéria és Művészeti Szalon a Párizsi Nagyáruház felső emeletén. Az antik, kortárs műtárgyakat és a Zsolnay manufaktúra termékeit felvonultató szalonban kulturális programok is várják majd az érdeklődőket – mondta el Varga László üzletvezető.

Átalakul az Andrássy úti biciklisáv 

Átalakítja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az Andrássy úti biciklisávot a Magyar Kerékpáros Klubbal közreműködve - közölte a BKK hétfőn a honlapján.

Bringa a BKV-n, gyaloghíd, BUBI 

és még egyéb elképzelések, melyek nem csupán a kerékpáros hivatásforgalmat erősítik Budapesten, hanem a turizmust is. Munkatársunktól

Megváltozik majd a Roosevelt tér forgalmi rendje 

A Budapest Szíve program 2. ütemének tervei szerint reprezentatív városi tér jön létre az MTA előtt - hangzott el a Fővárosi Közgyűlés legutóbbi ülésén.

Tavasztól látogatható a Zelnik-gyűjtemény 

Irigylésre méltó, gazdag életút Zelnik Istváné. Budapestről Moszkván át vezetett az útja Délkelet-Ázsiáig, majd vissza Budapestre, hogy egy különleges múzeumot hozzon létre az Andrássy úton. Munkatársunktól

Budapest új arca a svájci Touring magazinban 

A francia, olasz és német nyelven megjelenő Touring magazin két oldalas cikket közölt hazánk fővárosáról.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!