A pesti Andrássy út egy új izgalmas hellyel gazdagodott

A turisták körében is közkedvelt budapesti Andrássy úton nyitotta meg kapuit a Csók Bisztró, amely a modern, színes gasztroélmény és a művészeti összefonódások szerelemgyereke. Itt még egy szimpla zsíroskenyér is olyan szép, akár egy festmény. 

Letisztult, színes, bátor, modern, urbánus környezetet tabuk nélkül - ez a Csók Bisztró.

A színes vizuális gazdagság, a kifinomult miliő mind rabul ejti azt, aki ide betér egy kávéra. Nem is akármilyenre, hiszen itt Hollóházi csészében adják az eszpresszót, ezzel a romantikus angol arisztokráciát idézve. angol arisztokráciát idézve.

A szervíz eleganciája az újranyitott Csók Bisztróban / Forrás: Csók Bisztró
A szervíz eleganciája az újranyitott Csók Bisztróban / Forrás: Csók Bisztró

Itt még egy zsíroskenyér is egy művészi kreáció, ahogy minden más is. Nagyívű terek, művészi eklektika jellemzik az Andrássi út legújabb vendéglátóegységét, amely egy korábban bezárt hely újranyitásával éledt újjá.

Nem találná ki, ezért inkább segítünk: ez itt a zsírosdeszka Csók módra / Forrás: Csók Bisztró
Nem találná ki, ezért inkább segítünk: ez itt a zsírosdeszka Csók módra / Forrás: Csók Bisztró

Nálunk mindenki többet kap, mint amit gondol: olyan hely kialakítását tűztük ki célul, ahol jókedv, barátságos légkör, színes és örömteli környezet várja a betérőt, ahol a vendégek tökéletes kiszolgálást kapnak. A mindennapok kényeztetése ez

– mondja Keresztes Zsolt üzletvezető, aki egy londoni Michelin-csillagos étteremben szívta magába a romantikával fűszerezett gasztro-életérzést, hogy aztán itthon kamatoztassa a megszerzett tudást.

Mielőtt azonban azt hinnénk, hogy a bisztró tereiben elhelyezett műtárgyak miatt a vendégkör kizárólag a fizetőképes turistákra, a komoly üzleti tárgyalókra vagy az urbánus koktélfogyasztó baráti társaságokra korlátozódna, el kell áruljuk, hogy nem így van. Keresztes Zsolt elmondása szerint sokan járnak hozzájuk kisgyerekekkel, de a háziállattal érkezőket is szívesen fogadják Budapest új vendéglátó helyszínén, ahol kortárs művészek könyveit is meg lehet vásárolni.

 



 


Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen 

Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.
Borünnep Szegeden

Borünnep Szegeden 

A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.
Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból 

Műanyag fóliadarab lehet benne.
Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese

Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese 

Idén 19. alkalommal adták át a Borászok Borásza díjat.
Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.
Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.
Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból 

A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.
Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.