A pesti Andrássy út egy új izgalmas hellyel gazdagodott

A turisták körében is közkedvelt budapesti Andrássy úton nyitotta meg kapuit a Csók Bisztró, amely a modern, színes gasztroélmény és a művészeti összefonódások szerelemgyereke. Itt még egy szimpla zsíroskenyér is olyan szép, akár egy festmény. 

Letisztult, színes, bátor, modern, urbánus környezetet tabuk nélkül - ez a Csók Bisztró.

A színes vizuális gazdagság, a kifinomult miliő mind rabul ejti azt, aki ide betér egy kávéra. Nem is akármilyenre, hiszen itt Hollóházi csészében adják az eszpresszót, ezzel a romantikus angol arisztokráciát idézve. angol arisztokráciát idézve.

A szervíz eleganciája az újranyitott Csók Bisztróban / Forrás: Csók Bisztró
A szervíz eleganciája az újranyitott Csók Bisztróban / Forrás: Csók Bisztró

Itt még egy zsíroskenyér is egy művészi kreáció, ahogy minden más is. Nagyívű terek, művészi eklektika jellemzik az Andrássi út legújabb vendéglátóegységét, amely egy korábban bezárt hely újranyitásával éledt újjá.

Nem találná ki, ezért inkább segítünk: ez itt a zsírosdeszka Csók módra / Forrás: Csók Bisztró
Nem találná ki, ezért inkább segítünk: ez itt a zsírosdeszka Csók módra / Forrás: Csók Bisztró

Nálunk mindenki többet kap, mint amit gondol: olyan hely kialakítását tűztük ki célul, ahol jókedv, barátságos légkör, színes és örömteli környezet várja a betérőt, ahol a vendégek tökéletes kiszolgálást kapnak. A mindennapok kényeztetése ez

– mondja Keresztes Zsolt üzletvezető, aki egy londoni Michelin-csillagos étteremben szívta magába a romantikával fűszerezett gasztro-életérzést, hogy aztán itthon kamatoztassa a megszerzett tudást.

Mielőtt azonban azt hinnénk, hogy a bisztró tereiben elhelyezett műtárgyak miatt a vendégkör kizárólag a fizetőképes turistákra, a komoly üzleti tárgyalókra vagy az urbánus koktélfogyasztó baráti társaságokra korlátozódna, el kell áruljuk, hogy nem így van. Keresztes Zsolt elmondása szerint sokan járnak hozzájuk kisgyerekekkel, de a háziállattal érkezőket is szívesen fogadják Budapest új vendéglátó helyszínén, ahol kortárs művészek könyveit is meg lehet vásárolni.

 



 


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.