A pesti Andrássy út egy új izgalmas hellyel gazdagodott

A turisták körében is közkedvelt budapesti Andrássy úton nyitotta meg kapuit a Csók Bisztró, amely a modern, színes gasztroélmény és a művészeti összefonódások szerelemgyereke. Itt még egy szimpla zsíroskenyér is olyan szép, akár egy festmény. 

Letisztult, színes, bátor, modern, urbánus környezetet tabuk nélkül - ez a Csók Bisztró.

A színes vizuális gazdagság, a kifinomult miliő mind rabul ejti azt, aki ide betér egy kávéra. Nem is akármilyenre, hiszen itt Hollóházi csészében adják az eszpresszót, ezzel a romantikus angol arisztokráciát idézve. angol arisztokráciát idézve.

A szervíz eleganciája az újranyitott Csók Bisztróban / Forrás: Csók Bisztró
A szervíz eleganciája az újranyitott Csók Bisztróban / Forrás: Csók Bisztró

Itt még egy zsíroskenyér is egy művészi kreáció, ahogy minden más is. Nagyívű terek, művészi eklektika jellemzik az Andrássi út legújabb vendéglátóegységét, amely egy korábban bezárt hely újranyitásával éledt újjá.

Nem találná ki, ezért inkább segítünk: ez itt a zsírosdeszka Csók módra / Forrás: Csók Bisztró
Nem találná ki, ezért inkább segítünk: ez itt a zsírosdeszka Csók módra / Forrás: Csók Bisztró

Nálunk mindenki többet kap, mint amit gondol: olyan hely kialakítását tűztük ki célul, ahol jókedv, barátságos légkör, színes és örömteli környezet várja a betérőt, ahol a vendégek tökéletes kiszolgálást kapnak. A mindennapok kényeztetése ez

– mondja Keresztes Zsolt üzletvezető, aki egy londoni Michelin-csillagos étteremben szívta magába a romantikával fűszerezett gasztro-életérzést, hogy aztán itthon kamatoztassa a megszerzett tudást.

Mielőtt azonban azt hinnénk, hogy a bisztró tereiben elhelyezett műtárgyak miatt a vendégkör kizárólag a fizetőképes turistákra, a komoly üzleti tárgyalókra vagy az urbánus koktélfogyasztó baráti társaságokra korlátozódna, el kell áruljuk, hogy nem így van. Keresztes Zsolt elmondása szerint sokan járnak hozzájuk kisgyerekekkel, de a háziállattal érkezőket is szívesen fogadják Budapest új vendéglátó helyszínén, ahol kortárs művészek könyveit is meg lehet vásárolni.

 



 


Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat?

Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat? 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) már várja a jelöléseket.
A hely, ahol a „slow food” kifejezést komolyan veszik

A hely, ahol a „slow food” kifejezést komolyan veszik 

2024-ben a Dining Guide Év Fenntartható Étterme a Natura Hill Zebegény.
Íme, Európa legszebb szőlőbirtoka

Íme, Európa legszebb szőlőbirtoka 

Egy tanulmány több mint húszezer Google véleményt vizsgált meg, hogy felmérje, mely borászatok találhatók a legfestőibb helyeken.
MVI-jelentés 2023-ról: csökkent a vendéglátóhelyek száma

MVI-jelentés 2023-ról: csökkent a vendéglátóhelyek száma 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) minden évben közzéteszi statisztikai helyzetjelentését a vendéglátásról, így tettek 2023-mal kapcsolatban is.
A Top 10  legmenőbb koktélbár

A Top 10 legmenőbb koktélbár 

Mutatjuk az ország legmenőbb koktélbárjait!
Itt a brutális meleg, igazi logisztikai bravúr a gyorséttermekbe eljuttatni az alapanyagot

Itt a brutális meleg, igazi logisztikai bravúr a gyorséttermekbe eljuttatni az alapanyagot 

Extra hűtési megoldásokra van szükség, hogy az élelmiszerek a megfelelő hőmérsékleten érkezzenek meg a kiszolgáló egységekbe.
A foci EB-döntőjére készül Zamárdi söre

A foci EB-döntőjére készül Zamárdi söre 

Készül az első, balatoni településről elnevezett sör, amely Zamárdiban, a Balaton Beer Weekenden debütál.
Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Új korszakba lép a Csányi Pincészet

Új korszakba lép a Csányi Pincészet 

A pincészetnél most megtörtént átalakulás nem csupán az üzleti stratégia modernizálását foglalja magában, hanem egy új, naprakész márka kialakítását is.
Jelentős szintet lépett a METRO a szakmai gyakorlatok területén

Jelentős szintet lépett a METRO a szakmai gyakorlatok területén 

Az áruházlánc csatlakozott a duális képzőhelyekhez.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.