A pesti Andrássy út egy új izgalmas hellyel gazdagodott

A turisták körében is közkedvelt budapesti Andrássy úton nyitotta meg kapuit a Csók Bisztró, amely a modern, színes gasztroélmény és a művészeti összefonódások szerelemgyereke. Itt még egy szimpla zsíroskenyér is olyan szép, akár egy festmény. 

Letisztult, színes, bátor, modern, urbánus környezetet tabuk nélkül - ez a Csók Bisztró.

A színes vizuális gazdagság, a kifinomult miliő mind rabul ejti azt, aki ide betér egy kávéra. Nem is akármilyenre, hiszen itt Hollóházi csészében adják az eszpresszót, ezzel a romantikus angol arisztokráciát idézve. angol arisztokráciát idézve.

A szervíz eleganciája az újranyitott Csók Bisztróban / Forrás: Csók Bisztró
A szervíz eleganciája az újranyitott Csók Bisztróban / Forrás: Csók Bisztró

Itt még egy zsíroskenyér is egy művészi kreáció, ahogy minden más is. Nagyívű terek, művészi eklektika jellemzik az Andrássi út legújabb vendéglátóegységét, amely egy korábban bezárt hely újranyitásával éledt újjá.

Nem találná ki, ezért inkább segítünk: ez itt a zsírosdeszka Csók módra / Forrás: Csók Bisztró
Nem találná ki, ezért inkább segítünk: ez itt a zsírosdeszka Csók módra / Forrás: Csók Bisztró

Nálunk mindenki többet kap, mint amit gondol: olyan hely kialakítását tűztük ki célul, ahol jókedv, barátságos légkör, színes és örömteli környezet várja a betérőt, ahol a vendégek tökéletes kiszolgálást kapnak. A mindennapok kényeztetése ez

– mondja Keresztes Zsolt üzletvezető, aki egy londoni Michelin-csillagos étteremben szívta magába a romantikával fűszerezett gasztro-életérzést, hogy aztán itthon kamatoztassa a megszerzett tudást.

Mielőtt azonban azt hinnénk, hogy a bisztró tereiben elhelyezett műtárgyak miatt a vendégkör kizárólag a fizetőképes turistákra, a komoly üzleti tárgyalókra vagy az urbánus koktélfogyasztó baráti társaságokra korlátozódna, el kell áruljuk, hogy nem így van. Keresztes Zsolt elmondása szerint sokan járnak hozzájuk kisgyerekekkel, de a háziállattal érkezőket is szívesen fogadják Budapest új vendéglátó helyszínén, ahol kortárs művészek könyveit is meg lehet vásárolni.

 



 


Magyar pezsgő a világ legjobbjai között

Magyar pezsgő a világ legjobbjai között 

A Kreinbacher Birtok Prestige Brut tétele aranyérmet vihetett haza a 2025-ös Decanter World Wine Awards-ról.
Ízek Kertje Nagyrédén

Ízek Kertje Nagyrédén 

Nagyréde nem csupán a mátrai borvidék egyik fontos központja, hanem egyre inkább kulturális és gasztronómiai élmények színtere is.
Samut, a kiselefántot örökbe fogadta a Gundel

Samut, a kiselefántot örökbe fogadta a Gundel 

Napi cukiság kimaxolva: a Gundel „család” tagja lett Samu, a kiselefánt.
Balatonfüredi siker a világ legnagyobb borversenyén

Balatonfüredi siker a világ legnagyobb borversenyén 

A Zelna Borászat Peregrina vörösbora aranyérmet nyert a Decanter World Wine Awards-on.
Jön a stuttgarti nemzetközi sütőipari szakkiállítás

Jön a stuttgarti nemzetközi sütőipari szakkiállítás 

Megkezdődtek a 2026-os Südback előkészületei.
Exkluzív vacsora Budapesten: maga Wolfgang Puck főz az este vendégeinek

Exkluzív vacsora Budapesten: maga Wolfgang Puck főz az este vendégeinek 

Négy évtized különleges fogásai a Matild Palotában – egy estén felszolgálva.
Tokaji Eszencia a világ legnagyobb borversenyének élmezőnyében

Tokaji Eszencia a világ legnagyobb borversenyének élmezőnyében 

Idén 22. alkalommal rendezték meg a világ legnagyobb, egyben legjelentősebb hatású borversenyét.
Tokaji koktélok győzelme a Magyarország Itala versenyen

Tokaji koktélok győzelme a Magyarország Itala versenyen 

A tokaji Minaro Hotel bármenedzsere két koktéllal aratott győzelmet a Magyarország Itala 2025 versenyen.
Rizsföldek Magyarországon – helyszíni beszámoló Szarvasról

Rizsföldek Magyarországon – helyszíni beszámoló Szarvasról 

Rizs a magyar alföldről, a Körösök völgyéből.
Kinek, mennyit, mikor? – hazai borravaló körkép

Kinek, mennyit, mikor? – hazai borravaló körkép  

Egy friss felmérésből kiderült, ahol van lehetőség digitális borravalóadásra, ott a vendégek szívesebben honorálják a színvonalas kiszolgálást.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.