Kihirdették az Év Szállodája győzteseit

Kihirdették az Év Szállodája győzteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége  (MSZÉSZ) három év kihagyás után 2022 végén végre ismét meghirdethette az Év Szállodája pályázatot. Március 14-én, a Hilton Budapest Báltermében exkluzív gálaest keretében kihirdetésre kerültek a győztesek. Dr. Szauter István zsűrielnök, a győztesek neveinek kihirdetése előtt megjegyezte, hiányoztak nagyon a 2022. évi megmérettetésen az ötcsillagos hazai házak pályázatai.
Hamarosan Év Szállodája Gála

Hamarosan Év Szállodája Gála 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) március 14-én, kedden, 17:15-23:00 között, a Hilton Budapest szálloda Báltermében rendezi meg az Év Szállodája Gálát, ahol ünnepélyes keretek között adják át az Év Fiatal Szállodása 2022 díjat és kihirdetik az Év Szállodája 2022 pályázat nyerteseit.

A Mercure Budapest Korona lett az év szállodája 

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) a Mercure Budapest Koronát választotta az Év Szállodájának. Az idén harmincéves hotel teljesen megújul, a két éve kezdődött felújítási munkák áprilisban fejeződnek be.
Az Aria Hotel Budapest lett kategóriájában 2018 legjobb magyar szállodája

Az Aria Hotel Budapest lett kategóriájában 2018 legjobb magyar szállodája 

Ötödik alkalommal ítélte oda a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) és a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) az “Év Szállodája” címet, amelyre öt kategóriában pályázhattak a magyarországi hotelek. A szakmai zsűri a legmagasabb, 5*-5*superior kategóriában az Aria Hotel Budapestet választotta az év szállodájának országos szinten. Az elismeréseket az Év Szállodája Gálán adták át március 8-án a Hilton Budapestben. Azután, hogy a világ egyik vezető turisztikai lapja, a Condé Nast Traveler a nemzetközi utazóközösség szavazatai alapján 2018-ban Közép-Európa-*, a TripAdvisor utazói pedig 2017-ben a világ legjobb szállodájának** választották az Aria Hotel Budapestet, az “Év Szállodája 2018” cím a Library Hotel Collection-csoport magyarországi tagjának újabb rangos elismerése.
Melyik lesz az Év szállodája 2017-ben?

Melyik lesz az Év szállodája 2017-ben? 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) a Magyar Turisztikai Ügynökséggel (MTÜ) együttműködve meghirdeti az "Év szállodája" pályázatot. A benyújtási határidő november 17. 
Az Év Hotele májusi közönségszavazás nyertese lett a Kolping Hotel

Az Év Hotele májusi közönségszavazás nyertese lett a Kolping Hotel 

A Kolping Hotel a legfontosabb szakmai díj után (Év Szállodája 2016. a 4 csillagos vidéki hotelek kategóriájában), az Év Hotele közönségszavazás májusi fordulóját is megnyerte.
Kiderült, melyek a tavalyi év legjobb hazai szállodái

Kiderült, melyek a tavalyi év legjobb hazai szállodái 

Péntek este nyilvánosságra hozták a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által immár negyedik alkalommal meghirdetett Év szállodája 2016 verseny eredményét. Magyarország legjobb szállodái a Corinthia Hotel Budapestben gálavacsorán vehették át az elismerést.
Felhívás az Év szállodája 2016 Gálán való részvételre

Felhívás az Év szállodája 2016 Gálán való részvételre 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2016-ban negyedszer hirdette meg a hazai szállodák részére az "Év szállodája" pályázatot Az 5*, a 4* és a 3 * kategóriában.

Felhívás a 2016. évi magyarországi „ÉV SZÁLLODÁJA” pályázatra 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége meghirdeti az „ÉV SZÁLLODÁJA” pályázatot.

Rangos szakmai elismerés hazai hoteleknek 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) a Magyar Turizmus (MT) Zrt. együttműködésével 2015-ben harmadszor írta ki az „Év Szállodája” pályázatot. Erre 21 hazai ház - 5, 4, 3 csillagos szálloda – jelentkezett. Az ünnepélyes eredményhirdetésre január 22-én a Budapest Hilton Szálloda Báltermében került sor, mintegy 250 vendég részvételével, a turizmus állami irányítása, az MT Zrt., szállodák és a szakmai sajtó, valamint a támogatók képviselőinek jelenlétében. A díjátadó gálán részt vett Lepsényi István, az NGM gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára, Susanne Kraus-Winkler, az Európai Szállodák és Éttermek Szövetségének (HOTREC) elnöke, valamint Glázer Tamás, az MT Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettese, akik a MSZÉSZ elnökét, dr. Niklai Ákost segítették a díjak átadásában.

Év szállodája: megvannak a nyertesek 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a Magyar Turizmus Zrt együttműködésével 2015-ben harmadszor írta ki az „Év Szállodája” pályázatot. Erre 21 darab, 5-4-3*-os szálloda jelentkezett. Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2016. január 22-én a Budapest Hilton Szálloda Báltermében került sor, mintegy 250 vendég részvételével, a turizmus állami irányítása, az MT Zrt, szállodák és a sajtó, valamint a támogatók képviselőinek jelenlétében.

Elindul a 'Mystery shopping' a szállodákban 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által meghirdetett Év Szállodája 2015 pályázatra összesen 21 pályázat érkezett, köztük 3 db 5*-os, 13 db 4*-os és 5 db 3*-os kategóriában.

Az Év Szállodája kerestetik 

Felhívás az MSZÉSZ 2015. évi magyarországi „ÉV SZÁLLODÁJA” cím megszerzésére szóló jelentkezésre.

A Hotel Stáció a legjobbak között 

Az elmúlt három hónap során három rangos elismerésben részesült a Budapest Airport Hotel Stáció Wellness és Konferencia.

Január 23-án lesz az "Év Szállodája" díjátadó gála 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2015. január 23-án rendezi meg az „Év Szállodája 2014” díjátadó gálát.

Januárban hirdetik ki az "Év Szállodája 2014" nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a Magyar Turizmus Zrt-vel együttműködve 2014-ben másodszor hirdette meg a hazai szállodák részére az "Év Szállodája" pályázatot az 5, A 4 és a 3 * kategóriában.

Megvannak a jelentkezők az "Év Szállodája" pályázatra 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége korábban meghirdette az Év Szállodája pályázatot, amire három kategóriában jelentkezhettek a szállodák. A pályázat eredményhirdetésére várhatóan január második felében kerül sor.

Még lehet jelentkezni az Év Szállodája pályázatra 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége meghosszabbította az Év Szállodája 2014 pályázat benyújtási határidejét, 2014. október 31-ig.

Felhívás a 2014. évi magyarországi „ÉV SZÁLLODÁJA” cím megszerzésére szóló jelentkezésre 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége az MT Zrt.-vel együttműködve meghirdeti az „ÉV SZÁLLODÁJA” pályázatát.

Az ibis Győr lett az év szállodája 

Január 17-én ünnepélyes fogadás keretében, mintegy 160 szakember jelenlétében hirdetette ki a 2013 Év Szállodája pályázatának eredményét a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége. Az ibis Győr is nyert. A díjat Tóth Tamás az ibis Győr szállodaigazgatója vette át.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!