Felhívás az Év szállodája 2016 Gálán való részvételre

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2016-ban negyedszer hirdette meg a hazai szállodák részére az "Év szállodája" pályázatot Az 5*, a 4* és a 3 * kategóriában.

A PÁLYÁZATRA NEVEZETT SZÁLLODÁK

3*-os kategóriában

ibis Styles Budapest City
Erzsébet Királyné Szálloda, Gödöllő
ibis Styles Budapest Center
The Three Corners Hotel Art

4*-os kategóriában

Buda Castle Fashion Hotel
Hotel Silverine Lake Resort, Balatonfüred
Kolping Hotel Spa & Family Resort, Alsópáhok
Opera Garden Hotel & Apartments
Radisson Blu Béke Hotel, Budapest
Residence Balaton Conference & Wellness Hotel, Siófok
Tisza Balneum Hotel Konferencia és Wellness Központ, Tiszafüred
Wellness Hotel Katalin, Gyenesdiás
Zenit Hotel Balaton, Vonyarcvashegy

5*-os kategóriában

Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace
Lotus Therme Hotel & Spa, Hévíz
Spirit Hotel Thermal Spa, Sárvár

Az eredményhirdetésre 2017. február 24-én 18.30-tól kerül sor a Corinthia Hotel Budapest szálloda báltermében, díjátadó gála keretében.

A részvételi díj bruttó 17.000 ft/fő, mely tartalmazza az alábbi programot:

Welcome drink
Gálavacsora
Borválogatás
Gálaműsor
Pálinka kínálás

Ha ön is részt kíván venni a díjátadáson, gálavacsorán, várjuk regisztrációját az adat@hah.hu e-mail címen. A vacsorára céges asztalok is foglalhatók, egyéni meghívó is igényelhető.

Forrás: MSZÉSZ


Titkokat őriznek az ország legkülönlegesebb és legidősebb fái

Titkokat őriznek az ország legkülönlegesebb és legidősebb fái 

Az Évgyűrűkben őrzött történetek – Magyarország fáinak titkos meséi című fotókiállítást május 4-én nyitják meg Badacsonyörsön.
Siófokról indul a Tour de Hongrie legizgalmasabb befutó szakasza

Siófokról indul a Tour de Hongrie legizgalmasabb befutó szakasza 

Május 12-én igazi világsztárokkal is találkozhatunk!
Kedvezmények a főváros hivatalos applikációjának születésnapján

Kedvezmények a főváros hivatalos applikációjának születésnapján 

Május 1-jén ünnepelte az ÉnBudapestem applikációja az első születésnapját.
Szibériai tokhalak a Balatonban?

Szibériai tokhalak a Balatonban? 

A Balatonban megjelenő lénai tokok minden bizonnyal a vízgyűjtőn létesült halgazdálkodási létesítményekből szökhettek meg.
Nagy Márton Hévízen: a gyógyturizmusé, az egészségturizmusé a jövő

Nagy Márton Hévízen: a gyógyturizmusé, az egészségturizmusé a jövő 

Nemzetgazdasági miniszter: a nyugati világ elöregszik, nő az idősek aránya, ebből adódóan sokkal nagyobb lesz a kereslet az egészségturizmusra.
Fővárosi fölény az idei Szakma Sztár Fesztiválon

Fővárosi fölény az idei Szakma Sztár Fesztiválon 

Harmincöt budapesti tanuló állhatott dobogóra a Szakma Sztár Fesztiválon.
Ez az első magyar AI alapú éttermi asszisztens

Ez az első magyar AI alapú éttermi asszisztens 

Már több mint húsz étterem használja.
ESG jelentés az OPUS GLOBAL Nyrt.-től

ESG jelentés az OPUS GLOBAL Nyrt.-től 

Az előremutató jelentésben a jó gyakorlatok mellett a lehetőségeket is feltárták, mellyel megjelölték a cégcsoport fenntarthatósági tevékenységének irányait is.
Rekordok dőlhetnek meg az idei Ultrabalatonon

Rekordok dőlhetnek meg az idei Ultrabalatonon 

Több mint huszonötezren vesznek részt Magyarország legnépesebb tömegsport rendezvényén.
Precizitás, csapatjáték, gondoskodás - méhek napja április 30-án

Precizitás, csapatjáték, gondoskodás - méhek napja április 30-án 

A méhektől nemcsak a természet legfinomabb ajándékát, a mézet kapjuk, de sokat is tanulhatunk tőlük!

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?