GTM: a valóságos térben az avatárok világa helyett

GTM: a valóságos térben az avatárok világa helyett 

A Német Turisztikai Hivatal két év szünet után végre ismét élőben rendezte meg a Germany Travel MartTM vásárt az Oberammergau és a Zugspitz régióban.
Digitális GTM 2021-ben is

Digitális GTM 2021-ben is 

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) úgy döntött, hogy a Germany Travel Mart (GTM) 2021 rendezvényt jövő tavasszal is digitális vásárként rendezi meg.
Sorry Frankreich, ez van!

Sorry Frankreich, ez van! 

20 év után ismét a szász főváros, Drezda ad otthont a Germany Travel Martnak (GTM). A DZT, Német Turisztikai Hivatal, évente visszatérő legnagyobb eseménye, a beutaztató workshop GTM 44. alkalommal került megrendezésre. Nyolcadik éve folyamatosan növekszik a német turizmus. Az ország az európai listák élén áll. Sőt, a beutazások számát tekintve továbbra is megelőzi a szomszédos Franciaországot. „Sorry Frankreich, ez van” — így Petra Hedorfer, a DZT vezérigazgatója, de bocsánatkérőn, mosolyogva egyből a sajtótájékoztató plénumának francia szekciójára nézett.
„Egy kicsit jobbá tesszük a világot”

„Egy kicsit jobbá tesszük a világot” 

2017 sem múlhat el a Germany Travel Mart (GTM) nélkül. 43. alkalommal rajtolt el a DZT, Német Turisztikai Hivatal legnagyobb beutaztató seregszemléje, ezúttal a sokat látott, közel ezeréves Nürnbergben.

Miről másolták a Neuschwanstein kastélyt? 

A derék türingiaiak szerint Wartburg vára volt a koppintás alapja - derült ki a 41. Germany Travel Mart (GTM) alkalmából türingia fővárosában, a legnagyobb német beutaztató vásárnak otthont adó Erfurtban, kedden.
Türingia ad otthont a 2015-ös német turisztikai workshopnak

Türingia ad otthont a 2015-ös német turisztikai workshopnak 

Németország legnagyobb beutaztató-workshopja, a Német Turisztikai Hivatal által megszervezett GTM Germany Travel Mart™ 2015-ben április 26-28. között Türingiában kerül megrendezésre.

Kitől származik Németország turisztikai bevétele? 

És egyéb kérdések a 40. GTM, Germany Travel Mart-on, Brémában, ahol idén 43 ország 600 delegáltja találkozik 340 német turisztikai szolgálatóval május 11-13. között.
Brémában lesz a jövő évi GTM

Brémában lesz a jövő évi GTM 

Németország legnagyobb beutaztató workshopja, a GTM Germany Travel MartTM 2014-ben május 11–13. között Brémában és Bremerhavenben kerül megrendezésre.

Sikeres volt a 2013-as stuttgarti GTM 

A 2013-as GTM pozitív eredménnyel zárt: a 39. GTM Germany Travel MartTM Stuttgartban kiemelkedő számokkal és nagyon elégedett résztvevőkkel ért véget. Az úticél Németország legfontosabb B2B-platformján több mint 610 nemzetközi vásárló és újságíró vett részt 42 országból, akik több mint 350 német szolgáltatóval találkozhattak a vásáron.

Harmadik éve verik a németek a franciákat 

A beutazásban. Persze a történet nem ilyen egyszerű - derült ki a hétfőn megnyitott, 39. Germany Travel Mart-on, Németország legnagyobb beutaztató vásárán, Stuttgartban.

Livestream a GTM-ről 

 A Német Turisztikai Hivatal (DZT) a  stuttgarti 39. GTM Germany Travel MartTM szakmai vásáron május 5–7. között különböző közösségi csatornákon fog kommunikálni – élőben, már az úticél Németország legfontosabb beutaztató workshopját megelőzően is. A kommunikáció olyan platformokon zajlik, mint például a Twitter, a Foursquare és a Storify. A DZT ezeken a csatornákon terjeszti az információkat a szemináriumokkal, a workshopokkal, a hálózati rendezvényekkel és a Porsche-múzeumban megrendezett nemzetközi sajtókonferenciával kapcsolatban.

Május 5-én indul a GTM 

A GTM Germany Travel Mart™ (GTM), a németországi turizmus legnagyobb beutaztató workshopja 2013. május 5–7. között lesz Stuttgartban.

Közel 400 millió euró turisztikai marketingre 

Az ezúttal a németek egyik legjelentősebb vásárvárosában, Lipcsében megrendezett legnagyobb európai beutaztató vásár immár negyvendik évét tapossa, a német turizmus köszöni szépen, soha jobban nem volt. A számok igen meggyőzőek, a vetélytársak bizonyára aggódnak.

Minden élőben 

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) először veszi körbe a rendezvény teljes hossza alatt különböző közösségi média-aktivitásokkal a lipcsei 38. GTM Germany Travel MartTM kiállítást.

37. Germany Travel Mart: a vulkáni hamu elmaradt 

Hál'istennek, így idén a tengerentúli vevők jelenlétével, teljes erőbedobással zajlik Kölnben a 37. Germany Travel Mart, beutaztató vásár.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!