Mit kerüljünk el most, amit a 2008-as válságban nem sikerült?

Mit kerüljünk el most, amit a 2008-as válságban nem sikerült? 

Horeca Meetup rendezvényünkön dr. Szalók Csilla, a BGE intézetvezető főiskolai tanára is értékes előadást tartott. 
Takarékláng, elbocsátások, üres Budapest, de vidék is hamarosan követi

Takarékláng, elbocsátások, üres Budapest, de vidék is hamarosan követi 

Őszi Horeca Meetup-unk kerekasztal-beszélgetésének fontos megállapításai voltak ezek.
Horeca Meetup: Egyből a kettőbe

Horeca Meetup: Egyből a kettőbe 

Október 6-án tartottuk szakmai rendezvényünket a Cortile Budapest Hotelben. Nem online, nem is hibrid formában, hanem a helyszínen több mint negyven szakmai vendégünk hallgatta az előadásokat.
Képekkel - ez történt Horeca Meetup rendezvényünkön

Képekkel - ez történt Horeca Meetup rendezvényünkön 

A storyboard állt legutóbbi szakmai rendezvényünk fókuszában. Nagy érdeklődés kísérte az eseményt a nyáron nyílt patinás Párisi Udvar Hotel Budapestben.
Horeca Meetup - Uzsonna a Párisi Udvarban

Horeca Meetup - Uzsonna a Párisi Udvarban 

Storyboard, magas minőség, topkategória: fontos hívószavak a mai vendégvárás területén.
A Google a HoReCa Meetupon

A Google a HoReCa Meetupon 

A felhasználók fele turisztikai témákat ma már mobilon keres, növekszik a márkakeresések aránya, a vidéki desztinációk, a gasztronómia és a spa területén pedig komoly fejlődési lehetőség mutatkozik a külföldi turisták vonzására – derült ki a Google Magyarország elemzéséből, amelyet Erdős Ádám iparági vezető és Bogdán Barnabás elemző ismertettek.

Hagyományok, megújulás, évfordulók a Gundelben 

Angelus Barbara és Varga Rózsa, a Gundel jelenlegi és korábbi kommunikációs igazgatója együtt meséltek a 100, illetve a 125. évfordulóját ünneplő étteremről a HoReCa Meetup rendezvényen, majd Kozma Kálmán az innovatív tradíciókat mutatta be, amelyekből kiadós ízelítőt is kaptunk.
Hatékonyság, takarékosság, innovatív ötletek

Hatékonyság, takarékosság, innovatív ötletek 

Non-desk munkatársak elérése, forradalmasított feketemosogatás, high-tech adóvevők, vizuális tartalmak és izgalmas városi séták – többek közt ezekről is hallhattak legutóbbi HoReCa Meetupunk résztvevői, a fennállásának 125. évfordulóját ünneplő Gundelben rendezett eseményen június 13-án.
Mindent a munkaerőhiányról

Mindent a munkaerőhiányról 

Legutóbbi - hétfőn megrendezett - Horeca Meetup rendezvényünkön a szakma egyik legégetőbb problémáját jártuk körül szakemberek segítségével a páratlan szépségű Mystery Hotel Budapestben.
"Pontosan értik a megszállottságunkat"

"Pontosan értik a megszállottságunkat" 

Egy hazai fine dining-sikersztori, a foodstyling és a kuponos, kedvezményes ajánlatok világa került terítékre tegnap, a nagy sikerű Horeca Meetup-unk idei záró eseményén a budapesti Gerbeaud-ban.

FRISSÍTVE! Online számlázás, okoshotel, laktovegetáriánusok 

Lapunk ősszel ismét megrendezte tartalmas fórumát, a Horeca Meetup-ot, hogy meghívott előadók segítségével boncolgassa a horeca ágazatot leginkább érintő aktuális kérdéseket. A következő témákra fókuszáltunk: a júliusban indult kötelező online számla adatszolgáltatás, a személyzet nélküli hotel, amely a munkaerőhiány miatt igazán kézenfekvő megoldás lehet. És egyre több vendég szenved valamilyen ételintoleranciában. Megkérdeztük, mit tehet ilyen esetben a vendéglős, szállodás. 

FRISSÍTVE! Horeca Meetup - "A megtérülés kulcsa az instabarát dizájn" 

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen: több éven át tartó Business Klub rendezvényünket felváltotta most induló Horeca Meetup programunk, amelynek célja, hogy a hazai szállodások, éttermesek topkörnyezetben szerezzenek olyan információkat, építsenek új kapcsolatokat, amelyek elősegítik a sikeres üzletmenetet, üzemeltetést, miközben high-end gasztronómiát kóstolhatnak, és Horeca-beszállítókkal találkozhatnak közvetlenül.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!