Kozmikus tér, inspiráció gazdagság, evolúció és harmónia

Kathrin és Mark Patel brémai textil-tervezőpárost kérték fel a JAB vadonatúj termékcsaládjának, a lakossági és közületi, így szállodák, éttermek ablakaira, nagy üvegfelületeire felkerülhető, és a nyári nagy melegben igencsak nagy szolgálatot tevő sávrolók tervezésére. 

Míg Kathrin impulzív és extrovertált, a férje mindig megfontolt és stratégiai lépések szerint haladó. Ez az izgalmas ellentmondás tükröződik kreatív módon megtervezett és megvalósított sávroló-kollekciójukban, amely a „meridian twin” nevet kapta, és amelyet hangulatos, családias hangulatú bemutatón prezentáltak a budai JAB-villába meghívott üzleti partnereiknek a németországi anyacéggel rendelkező textilcég magyarországi szakértői.

Igazi sávroló-forradalmat, valódi evolúciót láthattak a meghívott szakmai vendégek, amelynek során a bemutatott új brand kollekcióinak nevei is sokat mondóak: van köztük a kozmikus teret idéző légies darab, inspirációban gazdag, izgalmas világú, az evolúciót hirdető poliészter és a harmónia nagyságát hirdető ablak elé helyezhető roló. Jellemző, hogy mind 100 százalékban poliészter, így 100 százalékban mosható, tisztántartható. 

Fontos újdonság még közületek, köztük hotel felhasználók számára, hogy a most bemutatott új kollekció egyes darabjai lángmentes tulajdonságúak, így nyugodtan használható olyan helyiségek esetén is, ahol ez fontos kitétel a vendégek biztonsága érdekében.

A JAB bemutatója során az is kiderült, nemcsak magát az új sávroló-családot kínálják mostantól partnereiknek, hanem azokat a szerkezettartó elemeket is, amelyek feltételei a használatnak. Ezek lehetnek fémből vagy műanyagból, elektromos vagy láncos megoldást kínáló, ez utóbbi használata során nem kell megfúrni az ablakkeretet, és zárt tokos rendszerben is kínálják az új sávrolót.

 

 

Forrás: Turizmus Online


MTÜ-értékelés az idei első félévről

MTÜ-értékelés az idei első félévről 

A budapesti és a vidéki szálláshelyek forgalmát, vendégéjszaka alakulások számát vették górcső alá.
Hét elején átadták a budai Bem téren épült új luxushotelt

Hét elején átadták a budai Bem téren épült új luxushotelt 

A belsőépítészeti terveket a holland sztárdesigner, Marcel Wanders készítette, a magyar 3h Építészirodával közösen.
Alakul a budapesti reptérnél épülő négycsillagos szálloda

Alakul a budapesti reptérnél épülő négycsillagos szálloda 

Szerkezetkész az újabb terminálkapcsolatú szálloda Ferihegyen.
Frissítő újdonságokkal vár nyáron a Hotel Clark Budapest!

Frissítő újdonságokkal vár nyáron a Hotel Clark Budapest!  

A főváros szívében, a Lánchíd és a Budai Vár lábánál található 5 csillagos Hotel Clark számtalan üdítő újdonságot és felfrissülést kínál ezen a forró nyáron nem csak a városba látogató külföldi, de a hosszú hétvégi „staycation”-re vágyó hazai vendégnek is.
MSZÉSZ Társult tagok - pályázati lehetőség

MSZÉSZ Társult tagok - pályázati lehetőség 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) Társult tagjai részére idén is meghirdeti az „Év Technológiai Újítása" pályázatot.
Igazgatóváltások az Accent Hotels-nél

Igazgatóváltások az Accent Hotels-nél 

A szállodalánc csapata két új szakemberrel bővült.
Itt a Michelin Guide ajánlást kapott hazai hotelek teljes listája

Itt a Michelin Guide ajánlást kapott hazai hotelek teljes listája 

A júniusi négy új minősítéssel együtt már huszonöt magyar szálláshely került be a világszerte ismert Michelin Guide által ajánlott szálláshelyek közé.
Új generációs, jól kereső utazó közönséget céloz meg kisfilmjeivel ez a budapesti ötcsillagos hotel

Új generációs, jól kereső utazó közönséget céloz meg kisfilmjeivel ez a budapesti ötcsillagos hotel  

A belvárosi Vörösmarty téren található Dorothea Hotelről sugároz bemutató kisfilmeket júliusban a CNBC International a kereskedelmi műsoridejében.
Gasztronómiai kalandok, időutazás és egy 120 éves hotel

Gasztronómiai kalandok, időutazás és egy 120 éves hotel 

A 120. születésnapját ünneplő legendás győri szálláshelyen jártunk.
Itt az év Green Collection Szállodája

Itt az év Green Collection Szállodája 

Ez az ötcsillagos pesti belvárosi hotel nyerte el „Az Év Green Collection Szállodája” címet Japánban.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.