Új vezetőt kapott Budapest turisztikai promóciója

Új vezetőt kapott Budapest turisztikai promóciója 

Májusban tért haza németországi állomáshelyéről Sztojanovits Kristóf, aki négy és fél éven át vezette a Magyar Turizmus Zrt. német/svájci külképviseletét. Ő vette át júniustól a Magyar Turizmus Zrt. Budapest-közép-dunavidéki Regionális Marketing Igazgatóságának (BKD RMI) irányítását.

A Klaszter, a TDM és az RMI 

Jövőre fokozott együttműködéssel, célzottan nyitnak a piacok felé - mondta csütörtökön egy egri üzleti fórumon Harmati Péter, a Felföld Észak-magyarországi Hotel Klaszter elnöke. Hozzátette: ehhez a szakmai szervezetek nagyobb összefogására lesz szükség, különösen az egészségturizmus fejlesztésére, amely jó lehetőségeket kínál.

Több vendéget remélnek idén a Tisza-tónál 

Az elmúlt évi visszaesés után idén a vendégforgalom érzékelhető fellendülését várja az új programoktól, akcióktól és a térségben megvalósuló fejlesztésektől a Magyar Turizmus Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatósága (RMI) – közölte a szervezet vezetője az MTI-vel.

Észak-Magyarország: az idén legjobban teljesített a turisztikai régiók közül 

Az előzetes adatok szerint - a kereskedelmi szálláshelyek tekintetében - az esztendő első tíz hónapjában az országos átlagot, illetve a kilenc turisztikai régió teljesítményét megelőzve kiemelkedő évet zár az észak-magyarországi régió – hangsúlyozta szerdán, a Felsőtárkányban tartott konferencián Hidvéginé Molnár Judit, a Magyar Turizmus Zrt. Regionális Marketing Igazgatóságának vezetője. Hozzátette: a szakmai és a vállalkozói összefogás, a közös gondolkodás eredményeként novemberben és decemberben is kedvező teljesítményt tudhatnak magukénak.
Szakmai évadzáró az Észak-Alföldön

Szakmai évadzáró az Észak-Alföldön 

December 8-án a debreceni Erdőspuszta Club Hotelben tartotta 2011. évi évadzáró szakmai rendezvényét a Magyar Turizmus Zrt. Észak-alföldi Regionális Marketing Igazgatósága.

Régiós Tourinform találkozó a Balatonnál 

November 24-én tartotta évzáró régiós Tourinform találkozóját a Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatósága (RMI) Balatonfüreden. 

Nagy fürdőtúra - közel 1000 regisztrált fürdőlátogatás 

2011. szeptember 30-án véget ért a Magyar Turizmus Zrt. Észak-alföldi Regionális Marketing Igazgatóság „Észak-alföldi fürdőtúra” elnevezésű forgalomélénkítő akciója.
Saját küldetésük van

Saját küldetésük van 

Nem akarnak a turizmus eddigi szereplőinek, irányítóinak a helyébe lépni, saját küldetésük van, jelentette ki Hoffmann Henrik, a csütörtökön megalakult Balatoni Regionális TDM Szövetség elnöke bemutatkozó beszédében.

És mi van, ha esik? 

Nem kell elkeseredni, ha éppen rossz időt fogunk ki a Balatonnál!

A 2012. évi marketingmunkára hangolnak az RMI-k 

Az MT Zrt. regionális marketing igazgatóságai (RMI-k) megkezdték a jövő évi marketingterv előkészítését.

Vezetőváltás a balatoni RMI élén 

Június 22-től Benkő Krisztina veszi át megbízott igazgatóként a Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatóságának (RMI) vezetését - tájékoztatta a Turizmus Online-t a Magyar Turizmus Zrt.

TDM szervezetek szerepe az utazási piacon 

A TDM szervezetek működési filozófiája még sokaknak nem világos, mint ahogy finanszírozásuk kérdése sem egyértelmű. Munkatársunktól

A román és szerb piacokat célozza a Dél-Alföld 

A Dél-alföldi RMI folytatva a tavaly ősszel indított akcióját a régió szolgáltatóival karöltve nem csak belföldi, hanem a szerb és román piacot is megcélozta.

Vegyen részt 2011-es belföldi kiállításokon 

Az Észak-magyarországi Regionális Marketing Igazgatóság a 2011-es évben is több belföldi kiállításon tervezi részvételét, ahol a régió turisztikai kínálatát mutatjuk be.

Új vizekre hajózik jövőre a Magyar Turizmus Zrt. 

Közel 800 résztvevő előtt kedden mutatta be a szakmának jövő évi marketingtervét a Magyar Turizmus Zrt. A stratégiai márkakommunikációra és az értékesítés-ösztönzésre a korábbinál nagyobb hangsúly esik az "Új vizeken" elnevezésű anyagban.  Munkatársunktól

Észak-Alföld kitüntetett szolgáltatói 

Több szolgáltató részesült elismerésben az Észak-alföldi Regionális Marketing Igazgatóság évzáró szakmai rendezvényén. Munkatársunktól

Egészsgéturizmussal ugrik ki az Észak-Alföld 

A 2011-2013 közötti támogatási időszak fejlesztéseinek fő prioritása az egészségturizmus lehet az Észak-alföldi régióban - mondta Pajna Zoltán, az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Tanács elnöke szerdán Hajdúszoboszlón, a Magyar Turizmus Zrt. regionális évzáró rendezvényén.

Borban az igazság, gyógyvízben az egészség 

A Magyar Turizmus Zrt. Nyugat-dunántúli Regionális Marketing Igazgatósága, a Bormarketing Műhely kft. és a Pannon Termál Klaszter az Operettszínházban kedden országos sajtóbemutatót tartott Borban az igazság, gyógyvízben az egészség! címmel annak szemléltetésére, hogy milyen módon tudják a csúcsidőn kívül is erősíteni a régió látogatottságát.

EDEN Információs nap a Budapest-Közép-Dunavidék Régióban 

Az Európai Bizottság immár ötödik alkalommal írt ki pályázatot „Kiváló Európai Desztinációk” (EDEN) témában, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet az európai turisztikai desztinációk értékeire, sokszínűségére. A 2010/2011-es évben a pályázat keretében Magyarországon a „Régi értékek – új funkciók” címmel kerül a legjobb desztináció kiválasztásra.

Jövő őszig zárva a debreceni Déri Múzeum 

Szeptember közepén bezárt, és várhatóan egy éven át biztosan zárva tart a debreceni Déri Múzeum.

Megszépült a máriapócsi kegytemplom 

A közelmúltban befejeződtek a felújítási munkálatok a máriapócsi Görög Katolikus Kegytemplomban, amely így újra régi pompájában fogadja a híveket és a látogatókat.

Személyi változások a Észak-alföldi RMI-nél 

Három év szülési szabadság után visszatért az Észak-alföldi Regionális Marketingigazgatósághoz Marsi Gabriella regionális marketing menedzser.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!