Teltházas kóstolókkal zárt a 10. VinCE Budapest

Teltházas kóstolókkal zárt a 10. VinCE Budapest 

Teltházas mesterkurzusok, elismert hazai és külföldi szakemberek, több mint 160 kiállító és közel 6000 vendég – véget ért a borszakma legjobban várt beltéri boros rendezvénye. A múlt hétvégén 10. alkalommal rendezték meg a VinCE Budapest Wine Show-t a Várkert Bazárban, a jubileumi esemény pedig idén is a legmagasabb színvonalú szakmai programokkal várta a boros szakmát és a borkedvelő érdeklődőket.

Csúcsborok a VinCE Budapesten 

Április végén 10. alkalommal rendezik meg Magyarország legismertebb és legszínvonalasabb beltéri boros rendezvényét, a VinCE Budapest Wine Show-t. A hazai kínálat legjavát felvonultató háromnapos rendezvényen nemcsak a kiváló magyar és külföldi boroknak és párlatoknak, de egyedülálló mesterkurzusoknak és workshopoknak is kiemelt szerep jut. Az eddigi évekhez hasonlóan idén is különleges meglepetéseket tartogatnak a szervezők, és számos újdonsággal is készülnek.

Egyen garnélás pelmenyit a Holdon! 

Tizennyolc champagne-ház pezsgőit, ezek mellé pedig tizennégy étterem különleges ételpárosításait, például Bresse-i csirkét, korhely hallevet, garnélás pelmenyit vagy akár osztrigát is kóstolhatnak a VinCE Champagne a Holdon látogatói vasárnap a Hold utcai Belvárosi Piacon.

Akár Donald Trump bora is kóstolható az idei VinCE Budapesten 

Ez még nem biztos. Az azonban igen, hogy lesz idén is VinCe Pince Magyarország egyik legrangosabb boros rendezvényén.

Márciusban ismét a magyar fővárosba látogat a nemzetközi borászelit 

A nemzetközi borvilág számos kiemelkedő alakját hozza el mesterkurzusok előadóiként a 8. VinCE Budapest Wine Show, amelynek sétáló kóstolóján 160 válogatott kiállító több mint ezer borát ismerhetik meg a látogatók március 17. és 19. között a Corinthia Budapest Hotelben.
Hódított a sör a hétvégi VinCE Budapesten

Hódított a sör a hétvégi VinCE Budapesten 

Idén első ízben vett részt a borászok egyik legnagyobb seregszemléjén, a VinCE Budapesten a Magyar Sörgyártók Szövetsége. Az ötcsillagos Corinthia Budapest Hotelben, olyan páratlan sör és étel párosok mutatkoztak be, amelyek új élményt kínáltak a boros közönségnek is.
VinCE: sokat ígér idén

VinCE: sokat ígér idén 

Számos újdonsággal, változással állt elő a régió egyik legnagyobb borszakmai rendezvénye.
Ütős vendégszám az idei VinCÉ-n

Ütős vendégszám az idei VinCÉ-n 

Idén közel 7 000 vendég volt kíváncsi a VinCE Budapest Wine Show programjaira. A péntektől vasárnapig tartó borkiállításra több száz nemzetközi borértő, köztük neves szaktekintélyek és számos Master of Wine, kereskedő is Budapestre látogatott. A mesterkurzusok előadói és különleges borai a világ minden pontjáról érkeztek, de a vendégek között is voltak, akik távoli országokból utaztak ide a rendezvényre.
A világ legdrágább rozéja a VinCE-n

A világ legdrágább rozéja a VinCE-n 

Pénteken nyit a VinCE Budapest Wine Show, ahol idén minden eddiginél izgalmasabb gasztronómiai élményekkel várják a borkedvelőket és gourmet vendégeket. Pénteken a 2-3 Michelin-csillagos olasz éttermeknek szállító Jolanda de Colò különlegességei, vasárnap Provance borai és Azebrajdzsán egzotikus ízei is terítéken lesznek. Több ezer borrajongó, közel száz nemzetközi szakértő érkezik a Corinthia Hotelbe, a hétvége első estéjén az is kiderül, ki nyeri a VinCE Awards díjakat.
Fényűző hétvége a borvilágban

Fényűző hétvége a borvilágban 

Showműsorhoz illő program állt össze a hatodik VinCE Budapestre; 25 nemzetközi szaktekintély megismételhetetlen borsorokkal készül Közép-Európa legrangosabb borszakmai eseményére. Március 6-án a VinCE Awards gálával indul a hétvége, ahol 10 kategóriában adnak át szakmai díjat. A mesterkurzusokon a borvilág trendjei, legendás borvidékei lesznek műsoron, a Corinthia Hotel impozáns termeiben 150 válogatott kiállító, legalább 4-5 csillagosra értékelt borászatok tételeit kóstolhatja a közönség.

Közeleg a Kékszalag és a VinCe Balaton 

Három évre szóló megállapodást írtak alá a Kékszalag vitorlásverseny rendezői a borban utazó VinCe magazin vezetőségével, annyira sikeresnek ítélték meg a tavalyi együttműködést.

Négy magyar ezüst a chardonnay-bajnokságon 

A chardonnay sokoldalúságának és érlelhetőségének köszönhetően tartósan az egyik legnépszerűbb fajta. Nálunk is készülnek belőle kiváló borok, ez most is kiderült a fajta világbajnokságán, a Chardonnay du Monde versenyen.

Fröccs, flódni, forróság 

Annyira sikeres már évek óta Budapesten a VinCe bormagazin rendezvénye a főváros egyik ötcsillagos szállodájában, hogy gondoltak egy nagyot a rendezők, és a Balatonnál is kipróbálták, milyen az, amikor a bort szeretők a tó partján, sőt, a vizen egy hosszú hétvége alkalmával találkozhatnak a készítőkkel, és tételeiket kóstolhatják.

VinCE Balaton 

A balatoni borok élmezőnye július utolsó hétvégéjén a Kékszalag vitorlásaival együtt éri el Balatonfüred partjait. A kaland ott kezdődik, ahol a célvonal húzódik - a Vitorlás tér és a Tagore sétány 2013. július 25. és 28. között elegáns promenáddá változik, jégbe hűtve vonulnak fel a legjobb borok és csábító programok.

Master of Wine-ok a VinCE Budapesten 

A Master of Wine Intézet kezdettől – 2010-től – a VinCE Budapest együttműködő partnere, a világ legnagyobb presztízsű boroktatási intézménye minden alkalommal jelen volt a rendezvényen.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!