hirdetés

A napokban kezdődik Hévízen az átalakítás

A hévízi, korábban Mirage Hotelként üzemelő szállodának, úgy tűnik, végre vége Csipkerózsika álmának, hiszen az egy évig tartó nyitva tartást követően a ház 2013 decemberében bezárt. Átépítése szerencsére a napokban kezdődik, és az új tulajdonosok előzetes tervei alapján ez év végére teljesen átalakítva, újranyitják a szállodát.

hirdetés

A tervek szerint négy csillag superior minősítésű Medic ß Wellness Hotel Bonvital vezetésével, illetve a pre-opening munkával Tapodi Attilát, az ismert szállodai szakembert bízták meg, aki többek közt dolgozott korábban a sárvári Spiritben, majd a mátraházai Lifestyle-t is vezette, onnan igazolt át Hévízre, a NaturMed Carbonához, majd onnan rövid időre Felsőtárkányba, a Hotel Bambarába került, ahonnét, a próbaidőt követően ismét visszatért Hévízre, az új gyógy- és wellness szálloda átépítését, és megnyitását levezényelni. Bár kérdeztük új feladatköréről, nem árult el sokat, annyit azonban igen, hogy míg hoteljük elődje, a Mirage 90 szobával rendelkezett, az új hévízi, felső kategóriás szálláshely 92 szobával várja majd vendégeit.

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk