hirdetés

Ezek a magyarok kedvenc szállodái

Ismét összeállította a legjobb belföldi szálláshelyek toplistáját az Utazok.hu cégcsoport. A listához kapcsolódó Aranycsengő díjat 35 000 szavazat alapján ítélték oda.

hirdetés

Negyedik alkalommal állította össze a legjobb hazai szálláshelyek listáját az Utazok.hu cégcsoport. „Ez az egyetlen hazai lista, amelynek összeállításába nem szól bele szakmai zsűri, hanem közvetlenül az utazók véleményét tükrözi. Idén több mint 35 000 szavazat érkezett a szálláshelyekre.” – árulta el Szennay András, az Utazok.hu ügyvezető igazgatója.

A legjobb szállás az utazók véleménye alapján – a tavalyi évhez hasonlóan - a bikali Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok lett, a második helyezést a sümegi Hotel Kapitány Wellness, a harmadikat az egerszalóki Mesés Shiraz Wellness&Tréning Hotel kapta. A Puchner Kastélyszálló abszolút győzelmében vélhetően sokat nyomott a latba a bikali középkori élménybirtok.

Fotó: Puchner Kastélyszálló (utazok.hu)
Fotó: Puchner Kastélyszálló (utazok.hu)

Az Aranycsengő díjat a fődíj mellett öt kategóriában osztották ki: lehetett szavazni a legromantikusabb, a legjobb ár-érték arányú, az idősebb generáció kedvence, a legbarátságosabb és a leginkább családbarát szálláshelyekre.

Az idei győztesek:

·         A legromantikusabb szálláshely a párban utazók szavazatai alapján az egerszalóki Mesés Shiraz Wellness&Tréning Hotel lett.

·         Az év családbarát szálláshelye címet idén a Kolping Hotel Spa & Family Resort nyerte el.

·         A legbarátságosabb kategória nyertese a Hotel Castello Siklós.

·         Az idősebb generáció által leginkább kedvelt szálláshely az egri Hotel Eger&Park lett.

·         A legjobb ár-érték arányú kategória nyertese az Orchidea Hotel Lipót.

(forrás: Vendég & Hotel Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk