hirdetés

Guinness-rekordot állítottunk fel a kutyaetetésben

A III. Gödöllői Ebugatta Napon mutatkozott be a Magyar Turizmus Zrt. kutyás turizmust népszerűsítő kampánya. A szeptember 13-i eseményre közel 400 kutya és gazdija látogatott el. A rendezvény egyik legfontosabb része a PettBull SzuperKutyák funkcionális kutyaeledel-evő magyar és Guinness-rekord-kísérlete volt, melyet az MTVA is élőben közvetített. A kísérletben 197 kutya evett egyszerre egy helyen, 5 percen át, ezzel felállítva a tömeges kutyaetetés – eddig példa nélküli –rekordját.

hirdetés

A gyönyörű időnek köszönhetően nagyon sokan voltak kíváncsiak a rendezvényre: az érdeklődők többek között kutya szépségversenyre nevezhették kedvenceiket, illetve kutyaeledel evő Guinness-rekord-kísérleten vehettek részt.

A kiállítók között több fajtamentő csoport is bemutatkozott, illetve állatorvosi és etetési szaktanácsadást is lehetett kérni. Az MT Zrt. standján kutyás szálláshelyekről és a budapest-közép-dunavidéki régió négylábúakkal is felkereshető nevezetességeiről adtak részletes tájékoztatást a társaság munkatársai.

A korosztályonként meghirdetett öt kategória nyertes kutyái átvehették a veresegyházi Medveotthon és a Magyar Turizmus Zrt. által közösen felajánlott családi belépőt is. A díjat dr. Vetter Szilvia, az MT Zrt. kommunikációs vezetője adta át a kiválasztott szerencsés négylábúak gazdáinak. A szépségverseny abszolút győztese Motyó, a 1,5 éves fekete puli lett, akit a 15 legszebbnek ítélt eb közül Petrus Krisztina, a rendezvény főszervezője választhatott ki.

A rendezvény egyik legfontosabb része a PettBull SzuperKutyák funkcionális kutyaeledel-evő magyar és Guinness-rekord-kísérlete volt, melyet az MTVA is élőben közvetített. A kísérletben 197 kutya kóstolta meg egyszerre a Pettbull új egészséget támogató eledelét, melyet a kutyusok a tűző nap ellenére is 5 perc alatt elfogyasztottak, Nem is csoda, hiszen az új eledelbe a gyártók mindent beletettek, amire a kutyusoknak szüksége van és semmi olyat nem, ami káros lenne.

 

(forrás: Magyar Turizmus Zrt., Vendég & Hotel Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk