hirdetés

Búcsúzik a Fricska

Mától bezár a Fricska Gastropub. Azt ígérik ezzel kapcsolatos bejegyzésükben, hogy csak átmenetileg. Reméljük, be tudják tartani ígéretüket.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

A Michelin-kalauz által is ajánlott hazai étterem, az egyik kiváló hazai topbisztró, a pesti Bulinegyedben található Fricska Gastropub búcsúzik közösségi oldalukon vendégeitől.

Ezt írták ki oldalukra az elmúlt hétvégén ezzel kapcsolatban:

"Tartogattunk egy szomorú hírt erre a napsütéses szombati napra. Egy időre most el kell köszönnünk Tőletek, persze nem végleg, csak addig, amíg ez a fura kihívásokkal teli időszak tart.
Bíztunk benne, hogy több ilyen posztra nem kerül sor, de sajnos az élet máshogy hozta. A jelenlegi feltételekkel nem tudunk tovább nyitva tartani, de bizakodóan állunk a jövő felé. Egyelőre sajnos nagyon sok kérdés kavarog a fejünkben, hogy mikortól, hogyan, és milyen szabályozások mellett nyithatunk ki, de egyet megígérünk Nektek! Nem tűnünk el, és akárhogy is alakulnak a dolgok, jelentkezni fogunk!
Köszönjük, hogy velünk voltatok ezekben a nehéz időkben is, és találkozunk hamarosan!"
 
Borvacsora a Fricskában, a covid előtti világban
Borvacsora a Fricskában, a covid előtti világban
 
Eddig tartottak az anyagi lehetőségeik a kiszállításos megoldásra, ahol, mint köztudott, az ételszállításos cégek is leveszik a maguk igencsak komoly százalékaikat (20-30 % között mozog ez az összeg). Ráadásul ha olyan kreációk készülnek a konyhán, amelyek a Fricskánál is megvalósulnak - ezek a fogások mindenre valók, csak kiszállításos megoldásra a legkevésbé. Eddig bírták - reméljük, hamarosan, a covid utáni lezárások feloldása után ismét visszatér a csapat a Dob utcai szuterénbe, ahol különleges vendéglátásban részesülhet az, aki majd hozzájuk ismét betér.

 

 

 

 

 

 

(forrás: Facebook)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk